Хахах не бее се релаксирам а воедно и ве учам на доброто во животот Кажи ми каква корист имаш од дување ајде кажи зошто ти треба? Што осеќаш као демек повеќе ке бидеш опуштен и ке се смееш цело време ШТО ШТО ШТОООООООООО
@presiosaP немаш пробано, можеби ако пробаш ќе ги дознаеш тајните на животот или можеби ќе ти се приспие. Следното утро ќе го гледаш светот со нов чифт очила.
Милo ми е. Сегa мoже дa си гo гледaш и дa се гoрдееш нa твoјoт живoт? Некa си дувaaт, некa се пијaнчaт, некa се бoцкaaт, нивни е живoтoт, a другите не требa дa се грижaт зa тoa, дoдекa oвие oд другaвa стрaнa си гo терaaт сoпствениoт без дa зaгрoзувaaт туѓи.
Не поставувам стандарди кој како да живее ,сакам само да спречам и да се намали бројот на луѓето што си загрозуваат животот во било која смисла дали е тргнал кон дување или пијанчење...
Леле дајте бре луѓе шо има веза тема е оваа ке пишувам што сакам секој си има свое мислење ке спречам зошто да не ...Кога сите ке пишуваат дека е штетна зошто да не се спречи ..А кога вака размислуваат јас ке дуавам или што и да е друго друк ке дувал трет ке дувал нема ништо полезно...
Ту бре, кaкo не видoв пoрaнo. Ништo, сo среќa некa ви е. Не дувaј ти, не се упрoпaстувaј. Јaс и зa двaјцaтa ќе дувaм.
Дрогата и коцката се најголемото зло. За мене од марихуана па се до хероин е дрога. Тие што пушат марихуана ги ставам во категорија на дрогираши. (лесна дрога) Имам близок роднина кој е зависен од дрога. Почнал со марихуана, па потоа кокаин, хероин. Така се почнува. Беше во Манастир во Паланка. Седеше таму околу 2-3 години, ама изгледа џабе седел. Еве го сега се врати дома. И најверојатно пак е почнат да зима дрога потајно. Има многу добра душа и е многу добар како човек, ама кога ќе го видам го избегнувам. Незнам зошто, ама не сакам да сум во близина на такви. А млад е, има максимум 32/33 години сега. А почнал уште пред 20-тата година.