Се сложувам со тебе,таа дрога ми го упропасти животот иако НИКОГАШ НЕ СУМ ЈА ПРОБАЛА (јас обични цигари не пушам не пак такво нешто)..Ќе ви кажам дека не само што на човек може да му го наштети здравјето туку и на луѓето околу него.Дечко ми бивш со кој раскинавме пред една година,со кој имав цврста врска немаше варања и такви глупости тој многу ме ценеше,сакаше,не дозволуваше никој да ме повреди,имав на кого да се потпрам..се беше како во соништата се додека тој со лошото друштво се доведе до несакани работи..значи почна со обична цигара(премногу беше зависен цигари),па со тревка(тоа е најосновното со тоа се почнува во вид на цигара и тоа) незнам поточно како се вика можеби станува збор за мариахуана,па потоа хероин,коаин итн..сега којзнае на шо дроги е.Од кога почна со овие глупости мирот ни се наруши како мозокот да почна д аму се суши ништо не ме разбираше што му вела јас едно тој сосем друго ми кажуваше..Многу се промени И одеднаш се почуствував како да сум сама,го немаше стариот тој кој се правеше за да бидам среќна(почит,љубов,внимание)Џабе ми велеше те сакам кога чуствував осаменост и грижа а тој тоа не го разбираше,скроз му се помати паметот,неможевме да се разбереме за ништо.Почнавме многу да се караме му викав да ги батали тие работи и дека не е добро тоа, тој спротивно почна ,дури стана и дилер на дрога Јас бев загрижена за него,тој не веруваше мислеше убаво е тоа што го прави,но и веќе коа се заплетка нема отплеткување веќе од таа работа..Да не постоеше ова зло денеска ќе бевме заедно и многу среќни.Ја мразам дрогата ми го одзеде најважното нешто во животот! Сеуште ми течат солзи коа ќе се присетам на тоа
ТХЦ ис ин му блод зависници од марихуана имаат психолошки проблеми не е до дрогата до нив е...неки дисбаланс ово оно да си зависник е исто како да си геј
(зависност од лесни дроги/алкохол) и двете се резултат на психички проблем ако не веруваш оди у геј бар и види како се однесуваат...тоа ме потсека на една госпожа лол
Мислам дека @ccca сака да каже дека одредена личност има вродена (генетска) склоност кон станување на зависник, исто како што е и со хомосексуалците - нека ме исправи ако грешам. Само што сега најверојатно е надуван, па не може доволно кохерентно да си ги срочи мислите на тастатура.
Ами дувај ти колку сакаш не замарај се нема ништо да ти бидит! Само глеј да дуваш вутра а не хорс или некоја друга супстанца.