и праат трансплантација на јазици...сериски ти текиња на младата госпоџа шо небројит страниен пробај црн чај да дуваш да видиш шо е тахикардија
Не бе, немам ништо против ако е само за марихуана. Иако мразам и цигари, ама тоа е. Велат дека марихуанава помага за доста работи (дека нели, билка, а повеќево билки се лековити, ама ни ја нема нешто Баба Рада во последно време за да ни потврди). Искрено би сакала да пробам, само во непушачки облик и да не осеќам гадни вкусови. П.С. Да не бидам party-pooper, ама мислам дека попрво генералка ќе ви мавнат, него што ќе отиде нешто во Насмевка.
не бе злато кој би те банирал тебе бтњ. лжеш немаш нишо кркано бтњ2. изглеа масло со мал тхц че бидит без рецепат...свите че се омрсимо бтњ3.треба да се забранит за страниен бтњ4.марихуана ми го поправа диоптерот и зголемуе сеедност бтњ5.кај отиде младинава ццц бтњ6.замисли силбо да почнат да готват со масло од мара
Zs da ne brisat ma Lejdi, si prasav samo lugeto ubavo si mi kazuvaat. Ami da otvoram nova tema poloso e, odma ke me karate imalo tema zs da sum otvorala nova, a vaka ke ne brisele. Ama neznam so da pravam sea.. Aman vekje
Куде Френкита... Инаку, во медицински цели сосема ја оправдувам употребата. И не е само за рак, ако некој не е информиран.
Разбирам каде ги гледаш сличностите бидејќи човек што често користи марихуана е среќен и насмеан, во англискиот го користат зборот gay(геј), иако има и многу други значења како предер. педерче, не биди педерче дај да пафнам или кога правиме нешто непромислено. Пр. He smokes weed with gay abandon. Тој дува неодговорно. Кога влегуваме во геј кафич прво нешто што ни паѓа на памет е големиот број на насмевки. Зошто? Мислам дека за разлика од стрејт мажите, геј мажите се како најдобри другари што имаат секс. Делот од живтот посветен на додворување и импресионурање на жени кај нив не постои затоа и повеќе насмевки.