Jaс не можам ништо да ти кажам јас си кажувам за мене и дискутирам за муабетот наркоман, давам мислење и лично искуство.
Јас сум пет пат постара од тебе не ме учај тоа мене јас го поминав одамна Го видов твоето мислење за дрогата и ок,секој си има нели различно ама ти некако ми се чини како да ѓи навредуваш тие што пробале,викаш дека нормалните луѓе не би зеле.Е мене тоа ме нервира,знаеш ли дека луѓето кои пијат многу поглупо ќе се испонашат од тие што се дрогират.И во моето друштво се случувало да земе некој па не вика,не флева у филм едноставно ужива ти тоа никогаш нема да го осетиш И дрогата не е штетна ни па стануваш зависник од неа
Гајле ми е што си постара. По ова што го пиша милам дека треба да се вратиш во прво одделение, сепак твое право, дрогирајсе ако ти е убаво само не се обидувај веќе да пишуваш бизарни мислења со кои дрогата ја правиш како да е некое најубаво чоколадо и треба да го земаме сите... Не навредувај наркомани, не навредувај педофили, не навредувај педери (Не е навреда туку реалност, ако некој користи дрога како да го наречам ??? Љубител на дрогата?) !!!! Зошто ???? Затоа што пола популација стана дел од овие групи и некој нормален е должен да ве трпи ?
@Vitaly што си должен да ме трпиш? Што конкретно ти правам јас тебе? Ставаш геј и педофил во иста група, епа и јас не сум должна да трпам хомофоби и сега?
Ама јас кажав, јас си го терам мојот живот со луѓе какви што сум јас, мене воопшто не ме засега што правите вие само кажувам мое мислење...
@Vitaly Па очигледно те засега штом тврдиш дека на вас "нормалните" ви сметаме. Ете мене тие дечишта на плажа пред некој ден што се "убија" од пиење ми смета оти се понашаа како дивјаци и ми го рушеа мирот и на крај ги протераа од плажа, а нас не оставија очигледно ние сме биле културни и не сметавме никому.
А какви луѓе? Хомофобични тинејџери со лош правопис? Целава "дискусија" е толку бесмислена, последниве 10 страни се врти истото и од двете страни и не ја разбирам поентата.
Па како прво ти немаш почит спрема постари гајле му бил и јас сум нашла со недораснати деца да се расправам ех,детиште едно невоспитано.
Тоа незнам јас, мене ми сметаат и пијани и дрогирани. Мирисот на марихуана се чувствува на километар, а мене тоа ми смета и што да правам ??? Значи на сите ни смета по нешто и тука си кажуваме само мислења..
Подобро хомофоби а не наркомани, инаку добро и толку што знам македонски, дури гледам и некои македонци не го знаат добро сопствениот јазик а не јас што истовремено учам 3 јазици. Во темата за правопис поправиме што сум згрешил а не во темата за дрога, плус тоа нели сте постари па советувајте наместо да критикувате.
Ги почитувам тие што ме почитуваат !! Во некои теми читав дека не значи ако си постар дека си попаметен. Оди гледај си работа и не ме цитирај повеќе.. Ако ти си невоспитана не ги прави и другите невоспитани.Поздрав. Спојлер Во која тема те фатија дека лажеш ??
Дете не си на час да рецетираш нешто смири тоа хормоните У таа тема кај што беше копирано само тоа што на некој му одговареше А ти што направи со таа женската што ја сакаше,конечно и пријде или дека немаше храброст мислам машкост ти ја зеде друг ?
Па и ти лупаш глупости , и тоа трезен, па еве пак комуницираме со тебе. И иди лапај го тоа девојчето , додека не ви дале за учење и не ве стегнале од дома...кхм. И каде се @Sashko1992 ( многу геј аватар, за хомофоб, инаку...) и @Иван404 да те поддржат? Ми фалат, искрено...
Не терам со сила никој да комуницира со мене. Не се секирајте вие за девојчето си наоѓам време и за неа и за учење.
@Gosh тука сум јас, ама неможам да бидам активен на сите теми, за оваа тема кажав што имам да кажам и нема потреба повторно да дискутирам, а ова дека ти фалам не верувам , стекнав мислење дека сум ти една од најнеомилените личности на форумов , а мојот аватар воопшто не е геј, ова е реална слика а не фотомонтажа, цел свет ја има видено и никаде не прочитав дека е геј, а и тука може да се види дека одлично се држат за своите години дедо Владимир и дедо Доналд .