Не знаев каде да го поставам прашањево.. Дали постои некој лек или нешто со кое одма или брзо поминува дејството на некоја дрога?
Имав другарка , марихуана користеше... Знам дека јадеше благо и кока кола пиеше да и помине дејството. Ако веќе за лек прашував , нека се бара за одвикнување , а не за привремено "трезнење" или како и да се вика.
Зборам за екстази или спид ама нема лек,мава у мозок тоа делува на нерви и срце .. нема спречување јебига
јадела благо и пиела кока кола - не оти тоа ја „трезни“ туку оти и се зголемува апетитот од марихуаната )
Благото и кока колата содржат шеќер (очигледно) марихуаната го намалува шеќерот,што значи да,служи како трезнење за дејството побрзо да помине.
Врска немам искрено... Така кажуваше она. Ја и купував зошто се тресеше у буквална смисла на зборот. Жално , ама сепак на време се тргна. Веќе е мајка и сопруга.
@bubamara14 Има некои лекови што можат да помогнат да се ублажи лошиот ефект ( стегање вилица и заби, напнатост на мускули, еуфорија... ) тоа се у принцип магнезиум , калциум и витамини a ако имаш и главоболка ќе си земеш и аспирин. Како и да е после ебење каење ... уживајте! Ќе си пројде дејствието. Не се секирај. Размисли за друг пат..
Ke se nasmrka marihuana?????Dobro procitav????se tresela od marihuana????Devojce drugarka ti ne smrkala marihuana