Да имам пробано марихуана,најчесто ја земаме заедно со дечко ми..и двајцата знаеме да се контролираме.
Никогаш неам пробано дрога, нити па ќе пробам... Запознаена сум со секоја дрога поединечно и тоа многу добро....
Еднаш земав... парацетамол . Не сум пробала - нит сум глупава нит животов не ми здосадил толку за да направам такво нешто. Искрено, не сакам да пробам поради тоа што сум личност што лесно си создава навики и знам дека јас ќе бидам таа што ќе се "закачи" по една проба. Тотално беспотребен начин да си го зае*еш животот. Што добро може да излезе од дрогата? Не ги осудувам луѓето што пробале, или се повремени корисници, се додека не ми прават штета на мене. It's not "How high are you?", it's "Hi, how are you?"
марихуана имам пушено,и тоа доста а еднаш и екстаза земав,ама ништо посебно не беше,шо знам шо очекував јас,ама... За понатаки,не би се осудила на нешто „потешко“ мислам си ја задоволив страста да пробам нешто забрането со тревата Бтв,јако е, добри филмчиња се праат
па вака ... јас сум зависник од марихуаната секој ден пушам макс. 5 Џоинта али заедно со децкоми и во друштво а се дешава доколку не излагам од дома да се пушам и сама ... јас немозам ни ден без тоа ... имам пробано амфетамин шмркав ... сега сакаме да земеме тријаголници со децкоми ... а послем ке останеме само на кока и марихуана за зал мислам дека станав наркоман вие мислите???????????
Ниту имам пробано...ниту па сакам да пробам Дрога...немам пробано ни Цигари...ниту пак тоа нејкам да пробам едноставно бегам од простории каде што се пуше...се душам од чадот од цигарите... Инаку за дрогата сум информирана колку толку колку да знам дека е опасна и дека нетреба да се конзумира...
хахаххахааххахахахахаха ј.ло ти си играш бе девојко, смири страсти, и мисли му ја ти убаво ти кажаа. Инаку за дрога јас мислам дека скоро сите имаат пробано, има многу кои се кријат, но факт е дека љупопитноста убива, и добро би било кога би се задржало само на тоа, но денешниве деца сите дуваат лепак, пушат марихуана и слични срања.
Не бе, не си наркоман, ти можеш кога сакаш да се откажеш, ахам да. Така велат сите кои во никој случај не се наркомани, ама консумираат дрога постојано и без неа не можат.
Јас досега не сум пробала дрога, ниту потешки дроги ниту марихуана. Не сум осекала никогаш потреба и воопшто не ми делувало КУЛ па да морам да пробам. Имам другарка која ја употребува марихуаната и вели дека не е ништо посебно, само прави да се опуштиш. Ако ми е за опуштање еден секс на брзинка подобро би ми делувал.
ма нит сум пробала нит планирам да пробам -НИКОГАШ! не оправдувам никакво конзумирање и ама баш никаква дрога -НИКАКВА!
ми делува како да си играш мајтап но ова не е за смеа и е озбилна мн.озбилна работа а ако не е мајтап тогаш ти имаш озбилен проблем а ако не сакаш да имаш уште поголеми проблеми посебно со надворешната средина јас те советувам да побараш помош под хитно се додека имаш време крениги кочниците немаме право да ти судиме ниту да кажуваме дека тоа е страмно се почнува и безсвесно се навлегува и навлегува во тоа ако одеш во болница ќе ти пружат помош во психијатрија или неврологија бесплатна размисли добро...
хаха жива смешка си девојко и ијас мислам дека си играш мајтап овде од досада па ајде си ги научила дрогите и ке се филмаш имаш само 6 мислења и тоа во оваа тема. А ако е вистина тоа шоо го зборуваш ти треба да му ја мислиш зш ние не е важно нашето мислење
Јас не комсумирам дроги пошо сум попаметна и подобра од тоа дрогашите. Све тоа треба да се собере, да се закључи во идризово и да се тепа! Бел ден да не видат дрогаши никакви! Тие се криви што ни се распадна државава.
Зарем не мислиш дека и тие луѓе заслужуваат шанса да се поправат? Животот почнал да им се движи во погрешна насока, ама треба ли да се казнат за тоа или да им се помогне? Викаш дека си попаметна од нив, ама според мислењево си бездушна, а некогаш тоа е полошо. И не е убаво на никого вакво нешто да му се посакува, знаеш, карма.