можно е да сум те приметил, има една убава во лицето така уште од сабајле е таква, а и не треска глупости.
Вие што ги натекувате наркомани тие можаат да бидаат и спортисти ајде пијаница да видам дали може да биде спортист.
Не те сфатив што правиш? Не ми кажувај.Другарка моја после првото мавање табла 3 недели ми збореше како сакала пак да прави. Среќа што има мозок во главата па не потклекна.Како не сфаќате дека е хемија тоа??Да земе човек да ви нацрта.Нема сакам- неќам.Почнеш ли да правиш, не ли се контролираш пиши пропало.Се дур не почне душата да ти бара арно е. Која дрога те праи поубав одсабајле жити се? Да не те уништува.Ако си на табла сите ги сакаш, се ти е убаво.Лабав си.Ама наредниот ден на афтер си како да те треснале од земја, освен ако не станеш отпорен па да немаш афтери. Мноогу корисници на дроги знам, самите ми имаат кажувано искуства, совети. Првиот пат мава најјако (табла, кокс, амф) афтерот (амф, табла) е одвратен.Првин од самата храна ти се гади.После те влече према себе, сакаш пак и пак, повеќе и повеќе и зимаш и зимаш. Хемија е тоа, нема играчка со хемија не знам како да ви објаснам.
Јас кажав од свое искуство и НИКОГАШ сум немала криза за ништо бидејќи тоа не било и нема ни да биде моето секојдневие јас не пиам алкохол не пушам цигари но еднаш месечно знам да направам помалку од четврт што никогаш бе сум направила цела а и не се ни осудувам мерки граноцо со знам.
Епа да за разлика од тебе што се правиш дрка многу знаеш а уствари само знаеш да осудуваш без да знаеш нешто ако несакас да дознаеш не се прави дека знаеш и да пишуваш безврска?!
Помалку од четврт? Што е тоа?Во тоа нема ни 100mg од било која табла.Затоа не те влече тебе. Можеш да се најадеш со гледање леб?-Не.
Какви спортисти бе девојче, па во секој спорт има редовни тестирања кои откриваат присуство на супстанци во крвта и нормално ради истото се дисквалификуваат од разни натпреварувања... Очигледно е потребна едукација на младите за дејството и последиците од дрогите, на модерен и пријателски, но реален начин.
А не е попаметно да се држите подалеку од секакви дроги (лесни, тешки, природни, вештачки), наместо да експериментирате со животите м?