Па не е ни земање тоа хахха.Сите можеме толку.Или правиш или не правиш капиш? Не се праи се колку да се исфлексате..животот ќе си го предадете за пред друштво ееееј.
Лелеле како објасни нема играње со хемија, ко којзнае што да е, едно е да читаш само на нет и да ти кажуваат, а друго е да пробаш и да видиш, у секој муабет што ќе го слушнеш и се што ќе прочиташ на нет треба да знаеш дека секој си додава по нешто, и ги увеличуваат работите ги праат трагични. Иначе кокаинот разубавува и тоа премногу, како кукла те прави.
Дрогата не може да ве прави поубави, ама ете, успеала да ве убеди дека сте поубави. Исто ви се фаќа де
И моја блиска особа вака се курчеше, со опроштење, дека знае што прави и цела околина и беа глупи, она најпаметна и напредна нели, сега не знае што збори, ама буквално! Дааа, сигурно одма имате одговор дека претерала и вие нема да дозволите така на вас, м? А бе не пипкам срања...
Ајде бее??Не може да те праи поубава.Ниедна дрога не те праи поубав.Туку кога ќе се нашмркаш кокс мислиш дека си најубав, живееш во свој свет свој филм.ФИЛМОВИ.Ало мафијо, кокаин да шмркам да изгледам поубаво во огледало? Па за 2 грама кокаин ќе отидеш кај д-р Анчевски кукла ќе те направи стварно.Ако сте пробувале се и сешто не значи дека сте искусиле и знаете се.Не делува иста дрога исто кај сите, секој организам различно реагира.
Albert Hoffman е хемичар научник на ЛСД и живеел 102 години па ете. Гоа Гил е роден 1951 сеуште е жив да е жив и здрав уште долго. Алекс греј најдобрите слики ги има. Најуспешните луѓе се кријаат позади тоа а и во многу цртани меѓуредови има нешто
Проблемот е што ако пробаш и видиш може да нема враќање назад. Поарно да не си играш воопшто наместо да ризикуваш нели е?
Јас не шмркам за да сум поубава, шмркам оти ми е убаво и сакам. А и никој никаде не рече дека знае се, ама не можеш и ти да се правиш дека се знаеш оти си читала на нет.
Аууу хахаха ти прочитај за што се пишува уствари дека за табли а не за хероин неможе секој да проба ако не сака
Ако не можете да најдете друг начин да се чувствувате убаво, да се опуштите итн. без дрога, посетете стручно лице, може и психијатар. Најдобронамерен совет.
Ако незнаете како се опуштате а со алкохол се опуштате подобро е да земете марихуана. Најдобронамерно и најприродно ви предлагам.
Епа врати се во училиште незнам зашто и воопшто се приклучи на темава кога се правиш наудрена незнаеш зашто се пишува.