Го гледав и тоа не само еднаш, туку сто и еднаш . На памет го научив веќе. Интересен ми е, не знам зашто. Глумицата е прекрасна, глумата на Џастин, па сеаа и не баш, ама ќе помине. И No strings attached го гледав, ама само едаш . И овој ми се допаѓа. Слични ми се, но некако повеќе се заљубив во Friends with benefits, дали заради глумците или нешто друго ни тоа не знам .
Само што го гледав фимов и многу ми се допадна.Прво несакав да го гледам си викам глуп некој со Џастин,ама баш спротивно.Глумицава Мила ми е одлична и многу интересна,супер си глуми а и Џастин е ок.Приказната не е некоја омг нешто недвидено,но е интресно направен.Ај лајк ит :up:
Филмот е многу убав . Гледан ми е околу 30 пати и никогаш не ми се здосадило. Ама Мила е многу смешна во филмов. А одпочеток коа зборуваат на телефон јас си мислев тие двајцата зборат ама не било така, тоа ми беше најака сцена. Хаха .
Ех, филмчево. Го убивам од зборење. Го гледав милион пати и ќе го гледам уште толку и пак не ми е здодевен. Џастин, море, мореее типченце. Ич не го сакав до пред некое време, ама после филмов ептен ме бендисва Jamie: What are you tryin' to do? Dig your way to China? Dylan: I'm good at this! Jamie: Says who? Dylan: Every girl I've been with! Jamie: Well, they're either lying or their vagina's are made out of burlaps. So, relax! You're not a lizard. Dylan: Okay, fine. Најсмешна сцена
Интересно филмче со Мила и Џастин,преубаво се вклопуваат во филмот,а и фолмчето е доста убаво,онака не ептен да зајдам во него,ама сепак ми беше убав
Убав филм, Spoiler иако тие двајцата се заедно само заради телесни потреби, сепак нивното пријателство завршува со љубов.....
Приказната веќе позната, прв го имав гледано No strings attached, за нијанса подобар ми беше од овој, а искрено очекував од овој повеќе.Слаб филм во главно, имаше неколку смешни сцени, али досадна ми е една те иста приказна, која што нормално завршува исто. Spoiler
Хм..ќе може девојки да ми кажите кратка содржина за филмов? И некое линкче за синмнување Овој абдалов шо го љубам многу го сака Џастин, Spoiler и мене ме зарази,од немај каде и јас го засакав па на времето ме тераше да сме го гледале филмчево.Ама ништо од гледањето.Па сега ќе морам сама да си го гледам А што е најтрагично сум му личела на оваа глумицава,главанава улога де.
Ана-Банана мислиш на Мила Кунис. Мислам го имам гледано, да го имам, го паметам крајот со тоа на аеродром ли беше кога се бакнаа. Не е нешто да речеш ВАУ, ама добар е за тепање време.
Само што го изгледав, саат ипол а колку кратко ми се учина. Ми се допадна многу, ептен си одговараа како пар. 10че чисто му давам на филмов.
Го гледав филмов и се заљубив во него. Многу ми е интересен,а и убав.А и Џастин и Мила ми се совршен пар во филмов. А филмов од мене има 10+. Од кога го гледав привиот пат го имам уште 2-3 пати гледано,и слободно можам да речам уште незнам колку пати да го гледам нема да ми се здосади. А што е најинтересно времето одма ми помина саат и пол е филмот,а мене ми се чинеше како пред 5 минути да сум почнала да го гледам.
Ауу биг лајк за филмот 2 пати го гледав мене ми е мн убав сега ке го гледам и No strings attached па ке споредам А, и да си одговараат како пар многу
Баш вчера играше на NBO и тамам си се наместив да гледам ама заспав -.-' Ама океј добро е го снимав, денес ќе го гледам ..