Убаво е што те смета доволно близок за да ти признае вакво нешто (што не е воопшто лесно, за поздрав е таа храброст), нормално дека не треба да почнеш да го гледаш осудувачки, меѓутоа и ја разбирам твојата загриженост, бидејќи сепак секогаш постои можност да не ти кажал случајно, туку да ти опипа пулс. Секако, доколку немаш сомнеж дека се однесува чисто другарски кон тебе, нема зашто да не продолжи твојот однос да биде ист кон него како кон најдобар другар.
Нема што да пишувам научен труд. Види и самата дека 90% од педери се исфеминизирани затоа што имаат вишок женски хормони. Да беше хомосексуалноста нормална истите тие ќе беа способни и да се репродуцираат. Крај на приказната. Немој со глупи приказни. Јас никаде не ни кажав дека сум хомофоб, али не ни глумам некој хипстер либерален идиот со цвикери.
Не е педер,туку е бисексуалец.Ниту изгледа,ниту се однесува како женско.Вака да го види некој од страна ни на крај памет нема да му падне тоа дека е хомо. Е ,тука многу грешиш.Не изиграва другарка,ниту пак јас изигравам другар.Се понаша баш како што му личи на едно машко. Taка да прашај паталец,а не гаталец.
Imam najdobar drugar sto go znam veke 5 godini.Porano poveke iskazuvase deka saka da bide zensko.Pred 2 godini go smeni stilot na oblekuvanje,imase i dolga kosa i izgleda kako vistinsko fraerce,no sepak odokolu ja iskazuva povrzanosta kon maski sto ja ima.Jas znam deka toj saka maski,a bil i so 2 devojki vo vrska.Ali sredinava vo koja ziveeme e takva sto site go zafrkavaat,ponizen e od site,a i plus sto ima drugi problemi vo zivotot - Nema dobro semejstvo edino jas sum mu edinstvena koja go razbira i sovetuva za podobra idnina.Mene voopsto ne mi smeta negovata orientacija dali ke saka masko ili devojka...Go prifativ takov kakov sto e, siromasen,bez dobro semejstvo, i negovoto odnesuvanje.Ima mnogu dobra dusa, saka se da mu ugodi na site ama site tie go zeznuvaat.Zal mi e za negovata sostojba ama sekogas ke go prifakjam vo negovite izbori sto ke gi donese vo zivotot.Ke mu bidam podrska vo se,i svetla strana kon srekjata..Toj e negov zivot,i prifatlivo e od moja strana da ima takvi kako nego. <3
Не знам зошто тоа ви е толку трагично. Ако неговата сексуална определба може да влијае на пријателството, тогаш не сте ни биле вистински пријатели. Вистински пријател секогаш те прифаќа каков што си!
Точно е тоа. Се слагам потполно. Но морам да додадам - би ми била пријателка се додека не почне да ,,подава рака,, накај мене. Значи мојата определба не е таква како нејзината и се додека се држиме до обична (нормална) дружба се ќе биде ОК.