Колку само врски се почнати преку социјални мрежи па и се завршени со брак.Нема тука ништо лошо и не е тоа дека се неспособни.
Срам да ти е што ги нарече прости госпоѓите коишто на убав и искрен начин ти кажаа мислење. Со самото тоа што во првиот пост пиша дека си повлечен и ќутлив во друштво, смешно е да речеш дека другите се лоши затоа што се стегнати. Тоа дека светот врие од лицемерие и други негативни карактеристики е точно, но голем дел од луѓето не се такви какви што ги опиша. Пробај да комуницираш со луѓе со коишто сметаш дека имаш сличности, пријателството ако треба само ќе си дојде. Исто и љубовта. Поздрав и се најубаво.
Premnogu kvalitet ima zad ovie profili koi postojano pisuvaat na forumov., a i zad dr socijalni mrezi. Ne e se taka rozovo, no ne e ni crno ako nekoj komunicira na ovoj nacin so ostatokot od svetot. Imam steknato prekrasni prijateli bas preku ovie socijalni mrezi.
апро-по на муабетот и мене ме има откачено и другарка и дечко па не пишувам глупости на нет. јас не би да ја предизвикувам судбината.
А што правиш на социјалниве мрежи? Како што е нормално да ги користиш за одржување на контакт со веќе стекнати пријатели, нормално е и за запознавање на нови.
Никаде не ни спомнав некој друг да ти решава проблеми. Но ете доколку пример се најдеш сама во некоја подалечна држава интернетот и те како може да помогне да си најдеш друштво дали за кафе, шопинг, кино, диско и слични активности со кои би го надополнила своето слободно време. Не дека и сам не можеш, но во друштво е се поубаво и послатко. Бар за мене. А ова со љубоморава не знам од каде излета? Веројатно мислиш би ти љубоморел некој на твојот живот. Па така ако размислуваме никој не треба да ни се доближи.