Има ли некој што ја гледа оваа серија? Мене многу ми се допаѓа и серијата и ликовите. Др. Хаус е лик кој или го обожаваш или го мразиш, нема средина Кој сака да гледа серии од областа на медицината, мора да ја гледа и оваа...
House MD Jas ja gledam serijata, sega cekam da izleze 7-ta sezona. Mnogu mi se dopaga, mnogu dobra i interesna serija, a dr. House e odlicen lik, brutalno realen - go obozavam
House MD Зависна сум од Хаус и неговиот карактер, секогаш е директен и слободно кажува она што мисли, генијалец е човекот, а серијата е закон
House MD Е супер, баш ми е мило што ве има Значи во понеделник е премиерата, ние си ја симнуваме во вторник. Почетокот на серијата многу ми се допадна, се изнасмеав Спојлер со Вилсон кога се појави од прозорецот . Ме интересира дали ќе внесат нов женски лик, сега кога 13 нема да глуми во оваа сезона?
House MD Еве уште еден зависник од Хаус-јас Го земав цел серијал дома на компјутер да го гледам, моментално сум при крј на сезона 2 и едвај чекам цел да го изгледам, ама пополека, не се брзам. Битно наоѓам секој ден време барем една до две епизоди да изгледам. Ме интересира d.Darla која епизода е таа со Вилсон што те изнендила, и кој е тој 13 што нема да глуми во оваа сезона? Исто така би сакала да знам на кој канал го следите со новите епизоди? Јас фаќам од време на време, но не сакам така кога гледам без ред, па затоа почнав од почеток. Одамна ниедна серија не ме заинтересирала како оваа, јас сум тежок човек за серии, али човеков е стварно закон, како што кажа Дарла или го сакаш или го мразиш, стварно нема трета опција
House MD Обожавам вакви медицински серии..Го гледам Хаус речиси редовно...Ми се допаѓа човекот али знае да биде прав идиот и некогаш ми доаѓа преку екран да влезам и да го нокаутирам Али морам да признаам дека без неговиот сарказам серијата не би била иста.. Серијата воглавно ми се допаѓа затоа што изобилува со најразлични медицински случаи...
House MD Сакам да ја гледам и јас, ај кажете ми на ТВ дали ја даваат на која програма и во кој термин?
House MD ^^ Јас гледам на Фокс Лајф али појма немам за терминот кога беше Кога ќе видам ќе пишам.. А мислам дека го даваа и на HRT1 ако не се лажам
House MD Kitten ти испратив приватна порака, за да не постирам тука спојлери...Инаку 13 е една од новите докторки понатаму во серијата
House MD Го обожавам House! Имам изгледано некоја од постарите сезони, а од поновите гледам на Fox life. Многу ми е интересен, препаметен е, но и многу ироничен и саркастичен а епизодите се доста поучни, зашто сепак таквите случаи постојат, само се поретки. Позз
House MD Супер, баш ме радува заинтересираноста за серијава За тие што ги имаат изгледано досега сите 6 сезони, да напоменам (ако воопшто сум спомнала досега ) дека во тек е новата, 7. сезона. Се емитува во понеделник, а ние од замунда (на пример) можеме да ја симнеме веќе наредниот ден, т.е. вторник. Засега има 2 епизоди. Уживајте
House MD Супер, тогаш и јас ќе почнам да си ја симнувам 7ма сезона. Сакав да ве прашам од каде симнувате превод? Јас до сега само англиски превод симнував, но ради медицинските поими би сакала да најдам на српски или македонски, бидејќи ме интересира буквално све да сфатам што му се случува на пациентот
House MD Хаха, каков лудак е овој Хаус Приметив дека првите две сезони хуморот беше сведен само на сарказам, а од трета веќе воведуваат подуховити моменти што дефинитивно му требаше на серијалов, за да разбие од "окрутноста" на Хаус
House MD Еве јас од тука симнувам српски преводи. http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=house md&jezik=
House MD Еве страница со преводи http://www.prijevodi-online.org/serije/ ... 7/house-md ама нема македонски, само српси или хрватски
House MD ОМГ го обожавааам house MD, инаку само што се враќам од кај дечко ми каде што ја изгледавме претпоследната епизода од 5та сезона. Значи нема ден да не гледаме по неколку епизоди па блиску сме и до новата 7ма сезона... Типов е луд, дрзок, директен, суров, реален ама јас сепак мислам дека поради толку суровост сепак се кријат чувства како и на секој човек што сигурно накрај ќе ги покаже... Знае да претерува и често ме иритира, ама сепак го обожавам и одвај чекам да стигнам до новата сезона.
House MD Реално, серијата стварно е освежување. Толку ме расположува кога ја гледам, тоа чудо А порано на крај памет не ми паѓаше да ја гледам. На некоја тв ја даваа и имав видено 1 или 2 епизоди, ама тоа време немав ни доволно интернет за да спуштам. И случајно по некое време во мрежата на кабелскиот интернет што го имавме ја најдов 2. сезона, ја изгледав и толку-се заразив. Веднаш ги симнав сите А некој ја гледа новава сезона и какво мислење имате досега?