Спојлер Ако умре, тогаш нема шанса Хаус да не го умешаат. Би се изгубило се што он на неа и кажа. И плус, мора така да биде, нема друг начин 13ка да умре, ако веќе умира од болеста. А и баш напротив, Хаус и не би бил убиец. Барем не од моја гледна точка. Баш напротив, тоа можеби би била и една од најдобрите работи што би ги имал направено за некого. И плус, целата нивна врска и би немала некоја смисла, ако он на крај не и помогне, сфаќаш шо сакам да кажам ? Ако се најде 13ка во таква ситуација, заслужува Хаус да и помогне. Рејнбоу, да, ама кој знае што све може да се деси.
Спојлер Ако 13ка умре од болеста Хаус секако ќе биде тој што ќе и ги скрати маките. Не би ни требало да биде поинаку. Даде ветување, а он е човек што си стои на зборот. Ама нели болеста ќе напредне по едно десет години?
Спојлер Ти си мислела на еутаназија Има разлика од убивање до еутаназија, затоа и така напишав.Еутаназијата не би било толку страшно да ја направи Хаус.
Спојлер 13 ќе се појави, меѓутоа нема да биде во екипата на главните улоги. Ама затоа оваа новата утепаната е MAIN CAST Hugh Laurie, Dr. Greggory House Omar Epps, Dr. Eric Foreman Robert Sean Leonard, Dr. James Wilson Jesse Spencer, Dr. Robert Chase Peter Jacobson, Dr. Chris Taub Odette Annable, Dr. Jessica Adams Charylene Yi, Dr. Chi Park RECCURING Olivia Wilde, Dr. Remy "Thirteen" Hadley Lisa Edlestein, Dr. Lisa Cuddy Jennifer Morrison, Dr. Alison Cameron Michael Weston, Lucas Douglas Cynthia Wathros, Samantha Carr Jennifer Crystal, Rachеl Taub
Спојлер Не е фер, Тринаеска си замина онаа грдана остана И ми фали Кади некако, нон-стоп очекувам да ја видам како излегува во холот.
Дечки ај ако може линк каде можам да ја гледам таа епизодата од 17 октомври со превод или како и од каде да ја симнам ?
Линкот од пораката погоре е линк за симнување на последната, трета епизода од осмата сезона. Грешка во куцање, сум напишала Ѕ09Е03, наместо Ѕ08Е03 Што се однесува до превод, тешко дека ке има за епизода емитувана пред 3 дена.
Оваа последната епизода е прва што ја гледам на интернет,онака гледам кога стигнам на телевизија. Па добра беше епизодата,најмногу поради Вентворт Милер ја гледав .А онаа новата докторка Адамс ми се чини дека е истата девојка од The Unborn и You Again,баш супер што глуми овде баш сакав да ја видам во некоја серија,некако убаво ми глуми. Хаус како секогаш е Хаус . Спојлер Штета што си отиде Реми од серијата
^ За четвртата епизода збориш? Немав време да видам деновиве дали е искочена, ако имаш линк за симнување или онлајн, давај.
Ја гледав на фокс лајф бидејќи моментално не сум во можност да симнувам. Спојлер Епизодата е Simple Explanation.
Лелееее колку ја покварија серијава со Charlyne Yi Само што ја одгледав епизодата од синока и се разочарав.... Девојката едноставно не знае да глуми, дури и самата си признава. Беше гостинка на Conan на 24/10 и раскажа како и ја понудиле улогата, прифатила по откако виделе како глуми, и советувале да си најми acting coach. Вештачка е, ни глас има, ниту знае да направи израз соодветен за ситуацијата. Мислам дека јас би одглумила подобро. Неколку дена подоцна, на 27/10 на истото шоу гостуваше Hugh Laurie. Conan го запраша за гласините, дали е вистина дека осмата сезона ке биде последна но одговорот беше политички. Hugh хиту призна, ниту порекна....
Спојлер И мене многу ме нервира. Последнава епизода не беше ништо посебно, ми фали Тринаеска многу. Ама баш ни еден добар момент немаше епизодава own: