Ја решив веќе да не ги глеам епизодите како што искачаат, туку ќе чекам да искочи цела сезона па да се остаам цела недела на раат да ги изгледам.. А леле, како ви завидувам на сите што пред ќе ги имате изгледано. Али не, подобро ќе чекам, да ги изгледам како што треба. Поентата ми беше.. не ја отварам веќе темава, зашо спојлериве се ѓаволски привлечни, така да ако му треба на некој нешто да праша у врска со Хаус, лп молам.
Едвај ве стигнав! Како се напнав во последните неколку денови да ги изгледам 6 и 7 сезона, за конечно да стигнам до 8-мата. И еве моментално си ги симнав 4-рите ја чекам уште последната од понеделникот, па да видам зашто во последните неколку дена се пишуваше толку на темава. Последната епизода од 7 сезона, ептен добро ми заврши па да видам Хаус каде си ужива..
Ништо, ме нервираат овие од Фокс Лајф, а и паднав во депресија кога ми го однесоа Грегори на психијатриска клиника, па ќе си почнам од почеток, прва епизода, прва сезона - хир ај кам хир ај гоу! До која сезона се таму на Фокс? Не сум во тек со овие вашите епизоди, па затоа не ги ни читам постовите - ќе ми го расипете уживањето бре, партибрејкери едни!
Тоа е 6-та сезона Инаку, од 1 до 5 сезона секоја епизода ја имам изгледано барем по трипати. Ама откако го ставија во психијтриска клиника... не ми е баш под кејф и дури и не го гледам редовно...прескокнувам сцени, па и епизоди. Еве од 8 сезона, само првата епизода ја имам гледано... еве сега м е поинтересна љубов и казна
^И мене Посебен лик ми беше, ептен сакав да ја гледам. А не сега онаа грдана поима што нема од глумење. Последнава епизода интересна беше, имаа добри случаи.
хахах зошто бе дечки не ви е интеренсо тоа малото мене ми е крш, таква и е улогата баш треба да биде таква каква што и глуми : нрд, а сепак затупено. не знам мене ми е интересен лик, необичен за во серија како Хаус, паи со Хаус кога ќе се запашкаат- лудило. ама ок , секој си гледа со свои очи на работите. Оливија и мене ми недостига, ама нема да ја вратат а? Спојлер првата смена на ликовите, мислам кај 4 сезона, не можев да се помирам дека ги сменија кога почнав да гледам, ама многу брзо се навикнав и ги засакав. единствено од Вилсон жената што му загина, не ми текнува како се викаше во моментов, ме нервираше малку, ама секој си има улога, позитивна или негатвина,м досега нема некој што не ми се вклопува во идејата на Доктор Хаус
мене ми се допаѓа серијава а посебно Др. Хаус хаха многу е интересен.. се прави ко демек не го интересира пациентот и на крај му наоѓа болеста одличен доктор хах
Многу добра серија. Најдобра медицинска драма. Едноставно неможе да биде по оригинална. Никој не може да го глуми Dr. House подобро од Hugh Laurie. Не е можно да ја замислиш серијата со други глумци.
уште еден фан на Хаус, го обожавам, серијата е феноменална и јас едвај чекам новата епизода да излезе . ..
Ми се менува расположението кога станува збор за Хаус. Досаден ми е да го гледам цело време, но ако пукам од досада и го начекам на ТВ, зошто да не. Колку е точно!
Се надевам дека нема да ми го избришат мислењето, ама морам да те прашам, гледаш серии од типот на CSI, NCIS ?
Со нетрпение ја дочекав новата епизода, S08E09 Благодарност до сите кои илегално ги ставаат сериите неколку минути по емитувањето во УСА , инаку би чекале 4-5 години да ги изгледаме http://eztv.it/ep/32655/house-s08e09-hdtv-xvid-lol/