1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Др.Хаус (House MD)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од d.Darla, 17 септември 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    И на крај кога му го даде чекот на Вилсон :D :D Којзнае како му ги земал парите :D :D

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Ја решив веќе да не ги глеам епизодите како што искачаат, туку ќе чекам да искочи цела сезона па да се остаам цела недела на раат да ги изгледам..
    А леле, како ви завидувам на сите што пред ќе ги имате изгледано. Али не, подобро ќе чекам, да ги изгледам како што треба.

Поентата ми беше.. не ја отварам веќе темава, зашо спојлериве се ѓаволски привлечни, така да ако му треба на некој нешто да праша у врска со Хаус, лп молам.

3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Едвај ве стигнав! :lol:
    :D
    Како се напнав во последните неколку денови да ги изгледам 6 и 7 сезона,
    за конечно да стигнам до 8-мата. :D И еве моментално си ги симнав 4-рите ја чекам уште последната од понеделникот, па да видам зашто во последните неколку дена се пишуваше толку на темава. :?:
    Последната епизода од 7 сезона, ептен добро ми заврши па да видам Хаус каде си ужива.. 8)

4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Е баш ме копка дали децата се на Тауб :) И многу ми е мило што го вратија Чејс

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.143
    Допаѓања:
    81.647
    Ништо, ме нервираат овие од Фокс Лајф, а и паднав во депресија кога ми го однесоа Грегори на психијатриска клиника, па ќе си почнам од почеток, прва епизода, прва сезона - хир ај кам хир ај гоу! :rock:

До која сезона се таму на Фокс? :^)
    Не сум во тек со овие вашите епизоди, па затоа не ги ни читам постовите - ќе ми го расипете уживањето бре, партибрејкери едни! :D

6. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    Тоа е 6-та сезона 8)

Инаку, од 1 до 5 сезона секоја епизода ја имам изгледано барем по трипати. Ама откако го ставија во психијтриска клиника... не ми е баш под кејф и дури и не го гледам редовно...прескокнувам сцени, па и епизоди. Еве од 8 сезона, само првата епизода ја имам гледано... еве сега м е поинтересна љубов и казна :$

7. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.994
    Мене ми недостига Thirteen (Olivia Wilde) многу ми беше убава, сакав да ја гледам.

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.230
    Допаѓања:
    67.738
    ^И мене :(
    Посебен лик ми беше, ептен сакав да ја гледам. А не сега онаа грдана поима што нема од глумење. |(
    Последнава епизода интересна беше, имаа добри случаи.

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.994
    Да да, тоа малото кепече. уфф.. :/ Разбија монотонија со мртвото дете и со два случаи.

10. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    хахах зошто бе дечки не ви е интеренсо тоа малото :) :) мене ми е крш, таква и е улогата баш треба да биде таква каква што и глуми : нрд, а сепак затупено. не знам мене ми е интересен лик, необичен за во серија како Хаус, паи со Хаус кога ќе се запашкаат- лудило. ама ок , секој си гледа со свои очи на работите. Оливија и мене ми недостига, ама нема да ја вратат а?
    првата смена на ликовите, мислам кај 4 сезона, не можев да се помирам дека ги сменија кога почнав да гледам, ама многу брзо се навикнав и ги засакав. единствено од Вилсон жената што му загина, не ми текнува како се викаше во моментов, ме нервираше малку,
    ама секој си има улога, позитивна или негатвина,м досега нема некој што не ми се вклопува во идејата на Доктор Хаус :)

11. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    мене ми се допаѓа серијава а посебно Др. Хаус хаха многу е интересен.. се прави ко демек не го интересира пациентот и на крај му наоѓа болеста одличен доктор хах :D

12. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    На L-enna, Wild.Child, RainBow и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Нова епизода дури на 23ти јануари :(

14. ShiningStar99

ShiningStar99 Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Многу добра серија. Најдобра медицинска драма. Едноставно неможе да биде по оригинална. Никој не може да го глуми Dr. House подобро од Hugh Laurie. Не е можно да ја замислиш серијата со други глумци. :rofl:

15. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93

значи го обожавам House!

16. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    Леле ама со Вилсон заедно ептен се закон, само од глупости им се стои... :)

17. O.l.e

O.l.e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    уште еден фан на Хаус, го обожавам, серијата е феноменална и јас едвај чекам новата епизода да излезе . ..

18. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Ми се менува расположението кога станува збор за Хаус. Досаден ми е да го гледам цело време, но ако пукам од досада и го начекам на ТВ, зошто да не.

Колку е точно! |(

19. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625

Се надевам дека нема да ми го избришат мислењето, ама морам да те прашам, гледаш серии од типот на CSI, NCIS ?

20. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Со нетрпение ја дочекав новата епизода, S08E09 :D
    Благодарност до сите кои илегално ги ставаат сериите неколку минути по емитувањето во УСА :bow: , инаку би чекале 4-5 години да ги изгледаме |(

http://eztv.it/ep/32655/house-s08e09-hdtv-xvid-lol/