Значи ова е дефинитивно крајот на Хаус. Осмата сезона е последна. И се надевам дека ќе биде спектакуларен. Мислам дека треба да ја дадат и Тринаеска, да ја вклопат некако. Хаус мора да си го исполни ветувањето. А за Хаус... И јас мислам дека нема да има некоја голема промена. Хаус е едноставно Хаус.
Го обожавам Хаус Не постои епизода која не сум ја изгледала(од излезените), некои и по повеќе пати Една од поомилените сцени ми е оваа, се пресмеав кога ја гледав прв пат. http://www.youtube.com/watch?v=dMAS2S51 ... re=related Епизодата Here Kitty од 5 сезона ја обожавам. Има стварно добри моменти Patient: A cat predicted my death. House: Cats make terrible doctors Patient: This is the cat, Debby. House: Sorry, without a last name ... House: If you gotta kill me and rape me, please do it in that order
Спојлер Аууу да, скроз заборавив. Ништо, мора да ја вметнат , да не испадне дека и продуцентите заборавиле на ветувањето Леле осеќам дека ќе се изнаплачам на последната епизода
Ама нема да биде крајот ако на крај не умре.. Некако нема да ми има серијата целина. Колку и да е тоа ако умре лошо..
Да да, мора спектакуларно да заврши, не е фер да останат недовршени настаните. Да се случи тоа, мислам ќе се утепам од плачење. :/ Ах, колку ќе ми фали серијава, јас ич не сакам да заврши.
Спојлер Епизодава ме натера да посакам да му најдат некоја соодветна на Хаус до крај на сезонава. Досега ич не размислував за тоа, ама мора бе да му најдат некоја Ако нема кандидатки, можам и јас
Добра епизода , а и Вилсон ми недостига, баш се добар пар со Хаус..Мислам и како што почнаа, дека така и ќе завршат тие двајца = заедно (нормално не во геј смисла )
Мене па оваа Доминика ми е многу убава и интересна.. Би било убаво да заврши со Хаус. Е сеа почнав да верувам дека може серијата и среќен крај да има..
Јас мислам дека ќе се изгуби поентата ако има среќен крај, Хаус е таков, осамен мизерен и самиот е свесен за тоа. Среќен крај би ми било шок. Си размислував да ја вратат Кади, барем во една епизода, не би било лошо. Она малоно што иритира им е тотална утка според мене, знам таква и е улогата али не мораше. Која фаца, човече...
Знам, нели реков и ја неколку пати дека таков завршеток би бил поентата на серијата ама коа ќе размислиш многу пресврти имаше серијата а таков несреќен крај е предвидлив, па ништо чудно да решат продуцентите да сменат нешто..
Каква епизода Парк Спојлер на трип И сцената каде Чејс и кажа на Адамс: Спојлер "Are you talking to me or writing a Facebook post?" епизодава ми една од подобрите сезонава. Само малку сцената со Хаус во ресторанот со мајка му и мажот и, ми беше ту мач
Спојлер И после Хаус бил бесчувствителен Сезонава баш покажаа дека не е до толку, има срце, на пример кога Чејс беше неподвижен и сега со мајка му Туку којзнае кој му е татко, мајка му сепак не е досадна
Пред некој ден ја начекав на Телма и тоа ме натера да искоментирам.. Не го поднесувам овој Хаус, саркастична кучка..
Ја имам гледано на неколку talk shows и таква е и во приватниот живот, уште повеке шлакната. Имам постирано клипови од неа во темава наназад, просто не ми е јасно како ја доби улогата. Нова епизода синоќа после цел месец пауза, ок беше. http://eztv.it/ep/34350/house-s08e15-blowing-the-whistle-hdtv-xvid-fqm/
Сезонава мислам дека го утнаа малку распоредот на епизодите, се осеќам како да не сум ја гледала сезонава, редно е да даваат последователно.