Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Др.Хаус (House MD)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од d.Darla, 17 септември 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.361
    Допаѓања:
    68.292
    Абе да, ама Хаус ретко кога бил крај Вилсон кога му бил потребен. Па и Амбер кога умре не можеше да разговара со него. Хаус е таков каков што е, ама ете Вилсон одлучил дека не може повеќе така. Инаку многу ми е интересен тој детективот, се надевам дека ќе го има во повеќе епизоди.

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.806
    Се шпекулира, а наводно е и потврдено дека оваа сезона ќе биде и последна за Хаус :(

3. LuisRoyo

LuisRoyo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    13
    прашањето е има ли некој што не ја гледа:) многу ми се допаѓа серијава..а и карактерот на хаус.многу ми е уникатен!

4. PoisonGirl-Valo

PoisonGirl-Valo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    35
    Најомилена серија,нема подобра, ми се допаѓа тоа што ја и Хаус сме слични :^)

5. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    ИСто и јас и др хаус сме слични и затоа го обожавам, и омилена серија ми е, значи обожавам вакви медицински серии, исто и вовед во анатомија го гледав, но на Хаус му нема рамен. Мажот е звер невиден, знае на сите да им покаже каде им е местото, и секогаш знае да ја реши загатката, многу ми се допаѓа тоа, но некогаш претерува со ароганцијата, но сепак, му држи гз, па му прилега ;)
    И ликовите ми се свиѓаат сите, таман таман на место си се.

На PoisonGirl-Valo му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.558
    Рецептот по кој е правена серијава: Ајде 45 минути безвезе да набројуваме симптоми, и таман кога пациентот ќе дојде пред умирање, семоќниот Хаус наеднаш длабоко ќе се загледа во рандом предмет од канцеларијата, и ќе му текне решението. Инстант просветление!

Не е лоша серијава, ама откако сите почнаа да се „поврзуваат“ со ликот на саркастичниот сакат доктор, почнаа да ми мочаат по нервен систем. Наеднаш сите станаа саркастични и дрски, демек досетливи. Ама буквално сите.

И да, не наоѓам ништо фасцинантно во огорчено докторче со социјална дисфункција.

7. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.361
    Допаѓања:
    68.292
    Загледав епизода на Фокс, ама испадна од 5тата сезона и понапред е од јас до кај што сум.
    И дознав дека Катнер се самоубил :( Е не гледам веќе на тв, само на нет ќе гледам, да не се изненадувам вака. И баш ми е криво што не бидна работата со Кади.

8. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    24
    Хаус моја љубов платонска..

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.354
    Кади за жал немала ни да глуми следнава сезона.И мене ми е криво што не им успеа, а баш ми се свиѓеше нивниот специфичен однос

10. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.348
    Мојата најомилена!
    За нецела недела ги изгледав сите сезони,умрена бев за спиење од пусти Хаус!
    Човекон е закон,ништо не му измрдува,се знае,интуицијата му е јака и скоро никогаш не го лажи,а и тој сарказмот негов - не се може без него!

11. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.361
    Допаѓања:
    68.292
    Финалето на 5тата сезона беше ненормално. Ептен ме изненади, не го ни очекував пресвртот. Почетокот на 6тата сезона беше исто интересен
    , мило ми е што Хаус се ослободи од викодинот. Ама почнува да ме нервира веќе играњето мачка и глушец со Кади, доволно беше. Исто ми е жал Катнер што го нема, Чејс некако ми е досаден и ме нервира. Подобро Камерон да останеше него ли он. И треба да му најдат жена на Хаус, или да донесат некоја нова да биде малку поинтересно :)

12. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    24
    Епа предходнава недела иста занимација сме имале :)

13. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Јас тек сега ја откривам темава и срам ми е од себе значи. Кое зјапало сум.

Он топик.

Финалето на 5-та буквално ме шлогира. Да не издавам вака, ама Вилсон скоро се расплака, музиката во позадина беше посебна, испраќањето и споредбата со случувањата на другите, контраст среќни-тажни моменти, и еден ЕлеМентал позади компјутер го треска маусот и не му е јасно од каде дошла оваа неочекувана шлаканица.
    Музиката од финалната сцена :clap:
    http://www.youtube.com/watch?v=g685h_NboPM

Моментално сум на средина од 6-та сезона, едноставно ги голтам епизодите.

14. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.361
    Допаѓања:
    68.292
    Јас сум до 11тата епизода од 6тата сезона. Ја изгледав 10тата и се пукнав од смеење.
    На Хаус баш му прилегаше улогата на геј :D Ама Вилсон кога клекна да го запроси се превртев. Крај :rofl:
    Интересна е сезонава, ептен ме бендисува :)

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Линк од торент за симнување?

16. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    7 сезони кај мене зафаќаат преку 65 гига. Многу е.

Бај д веј, ја почнувам 7 сезона. Без спојлери, оставам да уживате до каде и да сте стигнале.

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.768

Хаус, геј.. што?! :D
    Инаку, јас го имам гледано порано Хаус на Канал 5 а сега го гледам и на Телма ама незнам која сезона е оваа.. А многу ме интересира како ќе заврши. :wasntme:

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.361
    Допаѓања:
    68.292
    Елементал само да ми кажеш, завршницата на 6тата сезона поинтересна е од 5ката или?
    Блу, уште се снима серијава, нема крај, ама изгледа 8мата сезона ќе биде последна :)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Ги иам глеано сите 7 сезони минимум 3 пати, и мислам дека со право можам да кажам дека 1 и 7 баш не се нешо нај нај.. Ќе видиме сеа оваа осмава, мада иам некој предосеќај дека ќе заебат нешо писателите.. let's hope not :)
    која сезона ? :)

20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    6