Купивме душече, денес ни стигна, сакав да те прашам дали го остави да отстое 24ч, дека нас за нашиот ни рекоа да стое 24ч на рамна површина и после да спиеме на него а за овој незнам дали важи исто???
Хаха исто освен што е повисоко (дека е над старото) и полесно го земам од креветче, инаку сме во фаза на одвикнување од ноќни подои и се надевам дека ќе научиме да спиеме цела ноќ сепак не се каам за душечето
Купив душече од лорели од горната страна е со кокос, арно ама високо е 10см, го гледам сега и ме буни, да не е многу тенко?
Ние имаме за малото две душечиња ид енци менци, со летна и зимска страна. НЕ беа премногу скапи, ама се погодија ептен
Имаме душече на Per Dormire. Има водоотпорна навлака и лесно се пере кога ќе протече пеленка. Има две страни, поцврста за сега, и малку помека за кога ќе потпорасне. И ние за нас имаме PerDormire душек и многу сме задоволни од двата.
Колку пари го зедовте? И ние имаме за нас од кај нив и сме презадоволни, па чисто да имам претстава колку се душечињата.
Ние и за нас и за бебешкото душече имаме од federbau и супер се. И супер цена имаат и убава изработка и многу опции за тип на душек. Едно време ги правеа душеците за Симпо. Овие Косовариве од Комодита ми се сомнителни зашто имаат се од игла до локомотива се со нивни бренд.
Прво замислував да купам поскап и квалитетен душек. Знам колку е важен. И јас имав проблеми со спиење на лош душек. Но сега кога мајките споделуваат дека душа ги боли кога бебето ќе го намокри дормеото малку се мислам. Ќе разгледам убави душечиња кои нема да бидат прескапи и ќе земам некое. Ја прелистав темава набрзина, кога ќе имам време ќе седнам ќе читам подетално.