Од Филанд Куманово нарачав нестандардно. Само прашај ги за висината, нашето многу високо испадна па го преправаме креветчето. Прашај дали може тенко да изработат. Многу бргу стигна, за неколку дена. Околу 2000 денари беше ако добро се сеќавам.
Јас најдов во бебе хоме 1300 и баш брзо ми го направија, исто и од енци менци ми вратија дека прават, но веќе имав нарачано (исто околу 1300 беше за истите димензии).
Искуство со душеци од Комодита? Креветчето ние стандардно 120 на 60 , сега душече да земеме. На Комодита ми се допадна тоа што душекот е во навлака што се вади и може да се пере, и спалната ми е така и многу е практично.
Душечиња со навлаки имам видено и на други места. Алмеро имаат, Пер Дормире, Симпо... имаш повеќе опции. Во врска со квалитетот на Комодита не можам да коментирам, само сакав да ти посочам дека моментот со навлака го имаш и на други места
И јас ти ги препорачувам Филанд. Сега ми стигна душечето, нарачано беше минатиот петок. За димензии 135×65 3000 ден ми наплатија, висина 20 цм. Има и навлака која може да се пере во машина.
Уф, за овални не знам искрено. Ама мислам дека вреди да се праша, eве бројче: 075/480-525 - чичкото си објаснува се по телефон
https://www.encimenci.com.mk/dushek-bebi-pra-m-60-h-120-per-bebe-443 овој го имам и сум задоволна 6 месеци скоро го користеиме
Која е разликата меѓу бебешките душечиња, освен цената? Мене скоро сите исти ми се видат. Ве молам предложете од кои душеци сте задоволни, цена небитна.
Само што го спакував бебешкото монтажно креветче на синко, спиеше на душек од Симпо, Наутилус, 120*60. Го земавме околу 4-5000 денари. Синко спиеше на него цело време овие 2 години и 8 месеци, едно од најискористените бебешки работи заедно со хранилката. Го препорачувам, вреди за секој денар.