Бараш за транспортно од тие што се преклопуваат или стандарден душек? Од тие на преклоп има во локо кроко и bebehomе.
Па малку сум збунка дали мора да е на преклоп или може стандарден.. Ако може стандарден дали треба потенок да биде? Овој што го имам за дрвено креветче е 20цм. да потенцирам, за домашна употреба е работава, не за патувања..
Тогаш стандарден ти треба за секојдневна употреба. Пробај прво со тој што го имаш веќе, би требало да е во ред. А ако сакаш да го смениш имаш во енци менци, симпо.. секаде каде што продаваат душеци или бебешка опрема ќе најдеш.
Дали некоја има душече од бебехоме - тоа со нестандардна големина (124x64 ) Дали е ок? И дали стандардниве постелнини ќе се добри со него?
Јас го имам. Преубаво е душечето, јас сум задоволна. Имам постелнина од бебе хоум и е ок. Од други места имам чаршавчиња на ластик и ги собира. А обично чаршавче без ластик исто е ок само на едниот крај ќе ти биде малце кусо ама незначително, не се ни приметува.
Ааа епа супер. Јас сега сум со дрвено но имам и монтажно. Подарок ми е и го склопивме сами и имам едма дилема. .... нивото што е за спиење странично се прицврстува со неколку пластични полупрстени во должина на шипката на креветчето и истите се гледаат надворешно, а овие што ги рекламираат немаат такви прстени надворешно? На што се прикачува подлогата за спиење? Гледам внатрешно да не има каде ама нема, шипките од креветчето се обложени со материјал и штеповани.
Не ми го земај здраво за готово мислењево, негде прочитав ако е со пена демек може да е душекот полесен за маневрирање, во смисол полесно вадење ставање постелнини. Инаку не сум разгледувала, а ќе треба да земеме, па ако одбереш кажи на кој паднала одлуката.
По 100 години гледам, ама ако не сте зеле топло препорачувам, преубаво е душечето. Постелнината од бебе хоум е ок, ако ти е во склоп на цена со креветче/душек е океј, само постелнина не би зела од таму. Други стандард постелнини имам, со долен чаршаф обичен, не со ластик и се сосема океј. Тие цм плус апсолутно ништо не сменуваат.
Дали има некоја нарачувано душек од Алмеро, од што се изработени и дали се добри за обично креветче? Не знам по кои критериуми да бирам, дали треба да има некој посебен состав или сеедно е, само да е поцврсто?
Ние имаме монтажно креветче и стандарден душек. Меѓутоа подлогата е на долното ниво спуштена. Мислам дека високото ниво не би ја издржало таа тежина.
Здраво дали некоја има земено душече од енци менци или бебехоме и како сте задоволни барам за малава ама немозам да се одлучам за какво
Дали за второ дете морало да се земе нов душек од незнам ти некои без веза причини ? Така прочитав некаде Инаку би си го искористила од првото во супер кондиција е.