Какво ново, уживај и штеди си на се што може на ова скапо време. Јас од Ева ќе си го користам супер е.
Majka mi go cuva moeto dusece od pred 35god koe i brat mi go koristese. Sega e namesteno vo moeto krevetce za bebevo moe koa e tamu da si spie. Malce e pomekano ama za 1-2 dremki vo nedela super i e....koristi si go istoto ne se zamaraj
Женски, кои душеци од Енци менци ги имате? Гледам нема нешто избор, ми стигна со креветчето еден ама многу неквалитетен ми изгледа.
Српски , со летна и зимска страна Нас ни понудија ако не го сакаме тој со креветчето да си доплатиме за нов. Супер се покажа и сега за девојчето ќе го користам….
Ние го купивме посебно душекот, не беше комплет со креветчето. Одличен е, супер квалитет. Еве кој го имаме.
Некоја искустна мајка да ми даде сугестија. https://www.ikea.com/de/de/images/products/sniglar-babybett-buche__0637930_pe698615_s5.jpg?f=s Го земавме креветчево од Икеа и некој душек исто од икеа ама сега гледам е 6мц. Се мислев дали е подобро да купам од бебе хоум 10цм душек, а на овој купениов да ни сошијат навлака па понатаму да си го користам како подлога за на земја или на трева кога ќе одиме на село да не ми седи на земја. Бебево се раѓа во јули, јас цела под стрес немам поима што попрво да докупам и досредам хахаха
Здраво, дали може да ми кажете од каде би можела да најдам душек со нестандардни димензии, односно по мерка? Добивме креветче, душекот треба да се смени ама димензиите не се стандардни...
Здраво, сакам да купам душек на преклоп за транспортно креветче но не можам да се одлучам кој. Ако може да сподели некој искуства/мислење за вашите и од каде се? Фала
Не ти треба душек за тоа. На првото ниво ќе спие додека е новороденче, баш е тврдо како што треба со малку сунѓер. Кога ќе почне да се исправа ќе купите душек за долното ниво.
Тебе каков ти одговара повеќе. Со моето транспортно немаше душек. Само тврда подлога за пресоблекување. Имаше гратис некаков душек за патување што се преклопуваше и беше обичен сунѓер. Да спиеше во тоа ке требаше нов душек.
На првото ниво кај мене не може да се стави душек https://chipolino.com/bg/product/220-преносима-кошара-бела Еве го со видео истото е. Ќерка ми спиеше на тој делот со патент што е, таму не може душек да се става.
Не можам да видам какво е душечето. Кај мене има само подлога. Пластика тврда со 5 мм сунѓерче. Мора душек. Ама синко не спиеше таму, за играње во дневна да не ми бега ако треба да сработам нешто.
Знам, така правев за првото, ама може и од почетокот на душек, па и така ќе зимаме сега, ќе си го ставам уште сега. Еве вакво исто е креветчето
https://www.libertabebecentar.mk/postelnina/dushek-za-krevet-baby-60x120x10cm Мислење за душечево ,на сестра ми и пуштиле таков како за транспортно креветче со преклоп за креветчето ама не ми се свиѓа на такво да спие ,па сакам да и порачам.
Девојки ќр ми треба ваша помош. Нарачавме креветче кружно од Чарли, меѓутоа со него оди само сунѓерче од 2cm. Дали сепак треба да нарачам вистински душек повисок? Колку се најчесто високи бебешките душеци?