Здраво имав дрвено креветче до стандарден душек - висина на душек 12 цм висина. решив да го сменам со транспортно. денес ми стаса од енци менци еве вакво е . на проспектот пишува дека не смее да се става друг душек. ама некако мн ми е лито со тоа неговото душече. дали ставате друг и каков душек? колку висина треба да е? треба да е специјално душек за транспортно?
Од сите треба да видиш кој е најтврд. Бебе треба да спие на тврд душек. Јас го имам од енци менци душекот земено и супер е има и мека и тврда страна.
https://www.encimenci.com.mk/dushek-bebi-pra-m-60-h-120-per-bebe-718 Најверојатно е овој ќе ѕирнам утре и ќе ти кажам. Гледам дека имаат и за зима,лето душек може тој ќе ти одговара само пак види на лице место дали е тврд.
Vo plan sme da go zememe krevetcevo od Hellobaby, doagja so dushek (srpsko proizvodstvo e). Dali nekoj go ima istovo ili znae nekogo sto go ima zemeno kompletov da mi kaze dali dushekot e dobar ili ke treba da se kupuva nov?
Феминки дали имате искуство со овие душеци? Едното е од локо кроко другото од бебе центар. На што да обрнам внимание и дали за транспортно креветче висина на душек е во ред 8 cm?
Истото креветче сакам да го нарачам и планираме обичен душек да му ставиме. Незнаев дека во проспектот пишува дека несмее, а кога бев да го видам креветчето во Енци Менци имаше уште една што го пробуваше душекот до која висина ке стигне на второто ниво со обичен душек. Не изгледаше ,многу плитко па затоа така се одлучив и јас. Ако има некој испробано искуство нека каже
Предложете убаво душече од кое сте задоволни треба да земеме а не се разбираме многу, сепак прво бебенце ќе ни е
Zdravo, dali nekoj od vas ima kupeno bebesko dusece od almero ? I kako ste zadovolni ? Bebeski imaat samo 3 modeli a i cenite im se od 8000 denari pa nagore.. ke ve molam za iskustvo ako nekoj koristi bilo koj model od niv. Vi blagodaram