Zdravo, da go zemavme i mnogu ni se dopagja, lesno e za sklopuvanje, si go koristime veke tri nedeli skoro i bebo ubavo si spie vo nego
Дали некој има душече од Енцименци? Кое и дали сте задоволни? Имам ваучер од 3000ден, па се мислам на душек од таму да го искористам. На страната има 2 поубави од 3000+, незнам кој е подобар... @Brpbrp ти читам имаш..
Јас го земав овој дека се пере навлаката: https://www.encimenci.com.mk/dushek-bebi-pra-m-60-h-120-per-bebe-718. Искрено не знам дали е добар дека ова ќе ни е прво дете. Се надевам дека е добар . Вака супер изгеда ама креветчето уште го немаме склопено за да го ставам душекот. Се ни стои така спакувано. Ако има некој искуство нека пише.
И јас планирам 14 см да купам душече за бебе. Барем до година и нешто (макс 2 да се искористи). Тие од 10 см некако прениски ми изгледаат, не знам.
Да јас имам не знам дали сеуште го има истиот али сличен модел ќе најдеш сигурно јас го кмав земено околу 3000 денари мислам. Се пере навлаката од едната страна е помек од другата е тврд. Мислам дека имаше еден што е од едната страна топол од другата ладно што држи тоа повеќе би ти било од корист.
И јас го земав алоево... Океј ми изгледаше и тој со зимска и летна страна ама и овој исто. Тврдината тука некаде им беше... башка супер што се пере навлаката. Зимска и летна немаше да ми прави разлика, дека сме на Железарско парно зимно време и дома ни е секако пекол..
Гледав душече во Нетам има две врсти за бебешко креветче убави двата и со пристојни многу цени искрено па сакам да прашам дали некој има земено од таму и како сте задоволни?
И јас ќе го земам креветчево, планирам душек да му ставам, да не зема случајно, ако да колкаво зема во висина??
Имаме и од енци менци и од федер бау го земавме за поголемото креветче , имат страна на фб и инста имат и тел број,ќе им пратиш димензии и колку да биде висок.Јас сум мн задоволна
https://www.encimenci.com.mk/dushek-bebi-pra-m-60-h-120-per-bebe-718 Еве овој од енци менци а од федер бау сега ќе ти пратам само да најдам кога порачував пред 2 ипол год
Ние имаме од Нетам убав тврд висок душек, со прешорака од тројца блиски од фамилија што ги користат со години.
Од Икеа земавме ние, Гуливер нешто мислам се викаше, дрвено е. Земав повеќе работи и фиокар исто. Има убави работи го Икеа.
Здраво и ние баш сме заинтересирани за Алмеро, поточно Бејби моделот бидејќи на слика по спецификации ми стои нај тврд. Дали ги гледавте некаде? Секаде кај што бевме ги немаше на лагер за да ги видиме.