Да, јас го имам и мора душек да се стави на било кое монтажно креветче. Дури и на подлогата за пелени имаме ставено сунѓер зашто како расте бебе почнува повеќе да мрда за пресоблекување и си ја удираше главата во даскичката што е на средина на подлогата
Ние го купивме истиов модел , но на душекот што оди со ова пишува да ме се става друг душек но некако и јас се мислам да го заменам. Кажи ми ако земаш за ова креветче од каде ќе најдеш поубав душек
душекот што го имав од претходно дрвено креветче стандарден 12 цм должина 120/60 . само тој ништо друго.
Zdravo, tie sto koristite transportni krevetcinja, dali im dodavate obicni duseci, ili gi koristite tie tenkite sto doagjaat so niv?
Обично душече ако ти е за секој ден дома, ако ти е за негде идење за неколку дена спиење со душече за транспортно што се склопува јас го купив од андреј компани
Додавав душек врз подлогата од транспортното. А подоцна кога сакаше да седи,игра ,да се исправа на нозе го тргав душекот и беше како мини игрална. На креветчето имаше врвци со пластични прстени се држеше за нив и стоеше . За спиење навечер пак го враќав душекот.
Ние изнашопингувавме за бебе од Солун доста работи, вклучувајќи и креветче ама постелнина и душек реков од тука ќе земам зошто таму беа почетно од 110еур нагоре … цело време ми искачаат овие од bebes душечињава од бебе супермаркет па да прашам за искуства некоја да има некое од моделчињава … искрено не знам ни како дс одберам освен што ми рекоа дека треба да е тврдо ептен https://www.instagram.com/p/DGImk7HRUR-/?igsh=aTY0d2Z1eHFycG54
Здраво, за транспортно креветче мора од тие душеците што се на склопување да се земат или можам да си ставам и обичен душек? Сакам од симпо да си земам ги фалат
Можеш и обичен само види колку длабочина е креветчето на погорно ниво за да знаеш колкава висина на душек. На моето креветче неможеше повисок од 10цм
Дајте предлог за душек за креветче и дали имате искуство со федер бау? Се мислам дали да земам од кај нив, знам само дека треба да биде потврдо. На што да обрнам внимание?
Здраво женски! Купивме дрвено креветче од Икеа, сега ни треба душеџе за бебуш. Дали некоја има искуство со овие душеци? Или можда некои други… да не се скапи… фала!❤️