Jas bev i vo dormeo nemase na lager za da go vidam i visinata mu e 10 cm, na vo per dormire visinata e 13 i vo cenata ne bea isti utre treba da ni stigni se nadevam deka ke ne bendisa kolku so prasvav imalo razlika megu ovie dve
И ние имаме Дормео веќе 3 месеци. Задоволни сме. ОД душеците сум слушнала дека муфла фаќаат тие со Алое Вера.
i jas imav slusnato za mufla deka fakaat I zatoa I se predomislivme za per dormire se nadevam ne zgresivme. ke vidime
Ние земавме од Симпо и сме презадоволни. Убава висина е, а и тврдо. Го користиме 8 месеци и супер е. На одреден период го вртам од друга страна по препорака од вработените од Симпо.
Jas ne bi kupila. Gi vidov ne mi se bendisaa voopsto. Zemav od bebe confort edno so zimska i letna strana.
Ништо не им фали на Симпо. Јас верувам во нивниот квалитет па купивме и за бебе и за нашата спална. Бебешкиот скоро 2 години го користиме, уште е како нов. Ме интересира како проценувате дали некој бебешки душек е добар или не (освен по мекоста и фирмата)? И така тој душек кратко се користи, за 3 години не е можно да се деформира.
исто. Го имаме и ние за на спална и за синко. Задоволна сум, редовно на некочку месеци ги вртам и двата. Тој нашиот има летна и зимска страна, малиов нема но сепак го вртам
Konkretno toj od simpo, mi rece prodavacot deka ne e antibakterisko, nema cirkulacija na vozduh, nema celicni jadra. Po toa mi se vide deka ne go biva. Plus dosta tenko 10 sm.
Добро, секој со своите желби и потреби, нели Но има 2-3 типа душеци колку што се сеќавам, нашево е високо, мислам 20см и е нестандардно, односно 135х65.
Душечето ни стигна од Тетово за недела дена. Без капар и плаќање за достава. Душекот на врата и 30 евра со 3 години гаранција. По препорака од ФедерБау за бебе ни рекоа Duocell. 15 cm е и е поприлично тврд. Го направија по мерка затоа што креветчето ни е кастам меид т.е. правено по порачка Имаат Facebook и web страна Профи е душечето, бебушката ми спие веќе 2 месеци на него.
Ние си купивме од симпо и за бебешкото креветче и за нас се надевам дека ќе бидат погодени многу мои блиски имаат и се презадоволни. Бебешкото го зедовме 1.650 стандард големина а големиот душек 24.000 ден 200 на 200 димензија
За детските не знам да ти кажам точно а за брачните прават и тоа само од наутулис душекот (така мислам беше) прашај може и ќе ти изработат ама има голема разлика во цена за 20 см плус ширина ми побараа плус 6000 денари
Кои димензии ти е? И нашето не беше стандардно, мислам 135 на 70 ако не се лажам, и најдовме во Симпо.
Прашај по повеќе фирми за мебел, има некои што прават и по порачка. Но имај во предвид дека ќе го чекаш барем еден месец, па со време нарачај. Знам за Фатина мебел правеа душеци по нарачка, но немаат веќе продавница во Скопје.