i jas rachunav na niv kako opcija zoshto slushav zadovolni zenicki vaka ko tebe, ama morav na antialergisko da odam poradi kuceto... a tamu nemase za zal.
Во Бебе Супермаркет имаат три вида на душеци, мислам дека над 15см беше 2950. Што мислите, дали е ок? Се е антибактериско, потврдо од една помеко од др страна само е поефтино од Пердормире и Дормео. Совет?
Штета, не би било лошо и такви да прават, а стварно се пристапни со цени. На пример, душекот за единечниот кревет го плативме околу 100 евра, а во Симпо и останатите продавници каде што можеш да купиш душек не се под 10000 ден. @LadyC кој е производител? Ние тоа за монтажното го купивме баш од Бебе Супермаркет, ама производство на Федер Бау беше, таман за креветчето. Некаде околу 4000-5000 беше, ако не сум грешка, ама искрено, не сум сигурна. Пред 5 години го купивме.
Не знам кој производител е срце, не прашав. Има и тоа врска? Ако добро памтам спомна дека се српски. Српските треба да се добри (ваљда)
Не знам да ти кажам право. За цената некако ниска ми се виде, ама можда па и толку се, можда и ние поевтино го плативме, само што мене реално не ми текнува сега. Ама ако споредам по кои цени добиваш душек од Федер Бау, еве во продавница да е нешто поскап, не би требало да е повеќе од 3000 со оглед на тоа дека се работи за мал душек што ќе се користи најмногу 3 години.
da, tolku e. ama vredi za keshot. pet god garancija, nepropustliva navlaka, antibakteriski/antialergiski. nema utka.
Ние бебешко душече земавме од Симпо, колку што се сеќавам беше 2000 ден. максимум, може и поефтино. Сега сме во потрага по душек за единечен кревет, доста понуди разгледавме и најприфатливи по цена во однос на кавалитет ми се видоа на Федер-бау, се одлучивме за моделот Relax.
Mayyya a А какво креветче имавте??? Монтажно или дрвено??? Прашувам бидејќи ме интересира дали душече од Симпо со димензии 120*60 одговара на креветче монтажно со димензии 120*60...Мене логично ми е да одговара но продавачка во Прилеп во Симпо ми рече дека можи да не одговара
@vesnik ние имаме дрвено креветче, меѓутоа другарка има монтажно и истиот душек од Симпо и одговара, а и не знам зошто не би одговарало кога се исти димензии. А кај монтажното страниците се платно и мрежа и има простор, ќе го собере. Инаку задоволни сме од душечето на Симпо, супер си е.
Се решив да земам душече од Локо Кроко имаат 20см со дупка у средина за ротација на воздух да не буѓоса. Цената мислам му беше 2190 денари. Искрено мене ми се допадна и мислам нареден месец да си го земам.
Да ве прашам, што мислите која е најдобра опција - какво душече да нарачам? Сакаме да порачаме од Федер Бау - http://www.feder-bau.com.mk/?q=mk/products, меѓутоа имаат повеќе видови: стандарден, ортопедски, дуосел, релакс, покет, со мемори пена....Некој да има од овие?
Ние зедовме на PerDormire.4800 мислам дека беше. Се консултирав и со родители кои го користат и сите дадоа позитивни оценки. Душекот е со две страни едната се користи до 6 месеци а другата за понатака.Антиаларгиски и антибактериски и има непропустлива подлога. Уште на бебо да му се допадне
За поголемиот син го зедовме pocket душекот. За стандарден единечен кревет е, прилично е висок, мислам околу 26 см дека е. Презадоволна сум, ни многу тврд, ни многу мек, ептен е удобен. Може и за бебешко креветче, изработуваат со димензии по нарачка.
Јас добив на поклон од Локо Кроко од 20см со некоја дупка у средина за да ротира воздухот и е одлично. Е сега останува бебо да го сака.
Се јавив ми кажаа имале некој нов baby care тој го изработувале за бебиња и досега биле задоволни. Нешто слично како дуоселот им бил. Па решив таков да нарачам. Околу 40 евра е некаде
Девојки, од што материјал е подобро да биде душечето, бамбус или латекс? Што е важно при одбирање на бебешко душече?