Прогестерон е тоа дополнителен обично се става во случај на крварење за да го сопре, а иглата е исто како и за сите други инекции во задник што ги ставаат
Во првата бременост дедимерите ми беа 4100.Матичната не ми ни кажа да испитам, немало потреба. Но на преглед во Систина кај Дракулевски, одма виде калцификати на постелата и одма ми даде 10 клексани. Најмногу се спуштаа до 3000.Бебето се развиваше добро, се роди 3300.Но ја ги примав од 7 па до крај на бременоста. Клексаните се највеќе за мајката да не се откачи некој тромб... Барем јас така разбрав. А и да има подобар проток на храна бебето. Не се грижи. Од аспирин имам уплав искрено, знам дека се за проретчувања на крвта исто но моја другарка од нив прокрвари на почеток од бременоста и го изгуби бебето. Нормално ова е едно искуство незначи дека ка сите би било така. Мислам Клексаните се подобар избор од аспиринот.
Zdravo, 29 nedela zapocnav cervix 1.95,dali ima nekoja clenka da spodeli iskustvo? Od 2 mesec bockam Fraxiparine 0.6 i vekje mi se smaci,vikam uste malku ama na sekoja kontrola gi prodolzuvame. Sega i stavam utrgestan navecer a treba i da pijam, no gi povrakjam. Ne bilo lesno da si mama
Да прашаш ако не да ги замениш за дабростон, јас со првата бременост имав вртоглавици од утрогестанот...
Јас пијам сеуште дабростон 2х1 и каде каде поефективни се за разлика од утрогестанот мислам дека во несвест паѓав од нив. Зависи на кого како му делуваат на некого дабростон му помагаат, а на некого утрогестан
Не не не ги мешај или тоа или тоа консултирај се со гинеколог секако поубава опција ако може да ти ги замени со дабростон полесно е да пиеш одколку доле да брцаш и да ставаш
2280 ми се д димерите.Дали ова се високи вррдности дали ке треба да се прима клексан.Матичната ми е на одмор тек од понеделник може да ја прашам
Зависи која недела си секое тромесечие има различна граница и види ја хемостазата некое време да не е скратено