Devojki dali se prekinuvaat kleksanive pa pak da se prodolzat.na pr. Jas itre mi e posledniot i odam na transfuziologija da ispitam pak. Pa dodeka stignat rezultati dodeka odam na gak ponedelnik ili vtornik zavisi so termjni koga ima 3 4 dena ke pominat. Ili si gi kupuvate bez refundiranje?
Devojki denes pravev kontrola posle 10 primeni kleksani sega aptt mi e malku pokaceno od predhodniot pat megjutoa ddimerite od 600 na 900 mi se pokaceni. I se slucilo na nekoja do sega taka so terapija i da se pokacat?
Може да предизвика замор За клексаните да покажат дејство треба најмалце 20 дена да ги примаш и зависи во кое тромесечие си ако си во второ ти се супер во граница се
Vo vtoro sum da. Neznaev za toa deka ima min za dejstvo sa imaat taka me zakazaa od gak samo 10 mi dadoa pa kontrola maltretiranje kolku sakas
дали истиот ден се добиваат резултати од трансфузиологија и дали истиот ден може да се заврши со мислење на гак доколку е потребно?
Obicno posle 2 gi prakjaat na maticniot gin. Na mail pa ona gi gleda pa ako ima potreba te preprakja na gak dr den. Ama nekoi si cekaat rezultati posle 13h na transfuziologija pa odat na gak so rezultatite najverojatno gi zakazuvaat predhodno.
Да имаше мислење од трансфузиолог ќе направеше испитувања после 30 дена али бидејќи на ГАК се неписмени и не можеле повеќе од 14 дена да дадат затоа е малтретирањето и јас се откажав од одење таму не ги ни рефундирам
Мене така 3 пати по 10 ми давале и после секоја 10 вадење крв и сега последен пат ми дадоа 7 , денес ми е седмата , ќе проверам пак.. во понеделник сакам во авицена едно боцкање и плус крвна слика, неможам малтретирање и на крај ништо конкретно не кажуваат
Јас пример намерно бирам терминот за вадење да ми е во 1 ипол па после 2 часот излегуваат резултатите ги земам од матичната па пак на гак за мислење, 2 пати имаше дежурни , последниот пат немаше па утре дента рано си отидов
Мене до сега само на гак ми даваа мислење, а трансфузиолог никогаш, можеби заради тоа ми даваат по 10 па контрола, а подобро ако видат дека мора до крај да ги примам да не се малтретирам, а мене времето се ми 20 или 21 и после примени 30 0.4 клексани
Исто и јас..мноогу клексани примав и сеуште ...без рефундација....не се бавтам барем де ваму ,де таму..