Утре ќе испитувам димери, совет некој дали јадена не јадена да бидам, некоја претходна припрема треба ли!??
Мајки ај ве молам за мислење! трансфузиологот ми кажа за терапија во договор со матичната за антибиотик бидејќи можно е e.coli повторно да ми се активирала, а матичната ми кажа amp.clexane 0,4x1 да примам, незнам што да правам
Ако си втор триместар д димерите не ти се високи,ама ако матичната ти е рекла за клексан да се. боцкаш,боцкај се.
Според тоа што имам читано и слушано за трето тромесечие,дозволено до 1700д димерите.така да твојте се ок.не треба да се високи многу.
Dimerite ti se dobri, ama vreminjata ne ti se zatoa ti rekle kleksani. Kako i da e nemas steta od niv, jas cela bremenost se bockam.
Devojki dali nekoj denes probal da zakaze na transfuziologija ili gak za kleksanite neznam zosto nemaat pusteno termini za slednata nedela. Obicno ima nedela dena odnapred
мене за минатата ми закажаа имаше од среда за петок да закажам термин , ама го откажавме , за оваа незнам дали има јас проверував и на интернет слободни термини
I jas si proveruvam ama voopsto nema pusteno termini za sledna nedela a za nedelava popuneti se sto e cudno zosto ne bi pustile za slednata
Денес по 3 пат испитував хрмостаза и д димери.АПТТ ми е 21,а и цело време ми е така а се боцкав со клексани.Другито ми е се во ред.Матичната вика подобро е да се продолжи со клехани.Инаку 35 недела,и ми се смачи на ГАК да одам,а на тие па таму како од џеб да им вадам извештај за да пишат клексани Некој со сличен рез. да ми каже како направила