Ние боцкаме до крај, пред да се активира механизмог. Воздухот треба да е горе во шприцот пред боцкањето. Не сакам 100%, ама сакам како секој друг лек што се купува во аптека - се знае партиципацијата колку е. Вака не ми е ок и подмукло ми е, ми пресметува по нереална цена - како год они да дошле до неа.
Идам до крај. На толку примени клексани ниту еднаш не ми се погоди модерно пакување со механизам, ама ги гледав на интернет какви се, не ни знаев дека и кај нас продаваат такви
Пред две години кога се боцкав ги купував од зегин и беа такви со механизам. Многу се полесни за манипулација и со нив можеш сам да се боцкаш. Сега и во зегин и во еурофарм се обични, како @eli25 што прикажала погоре, и по не ми се убави.
@Libra88 правеше ли контрола? кај мене трансфузиологот од 0.6 премина на два пати по 0.4, ама д димерите рипнаа уште толку. сега ми препорачи 0.4 со 0.6 и да боцкам дирек во стомак, побрзо се разредувало.
Правев контрола, резултат скоро ист. Немаат мрднато ни горе ни долу. Продолжувам со иста терапија, 2*0.4
извадив висока бета @stevemila , ама не можам да почнам да се радувам на бременоста. Немам ни 4 и пол недели, ама не можам да престанам да крварам. ме водат како високо ризична бременост и не смеам да станам од кревет. Претпоставуваа дека Д димерите прават проблем. И да, прават и те како. Имам д димери во вредности од 2.000 до 5.000 Пробуваме да ги слегнеме, ама тешко оди.
Извини @Libra88 , малку повеќе досадувам, ама само ти си ми најблиску со вредности. Навивам да ти ја откријат вистинската формула за намалување, и да ти ја превземам
Верувам оти до крај ќе биде така. Незнам дали може да се прима поголема доза на клексан од оваа што ја примам.
Jas ne znamcestitki srcka.Ne se sekiraj se ke bide dobro.Samo smireno i pozitivno.Miruvaj kolku so moses.Gospod da ti pomogne.Doktorite so vikaat?So primas drugo?Prirodno li ostana?Kaj koj transfuziolog si?
овој пат мене ми препишаа 0.4 +0.6. докторката ми нагласи да ставам дирек стомак, најбрзо се ширело. ќе се фрлам и на протинска исхрана, па ќе видам дали ќе има промени. ќе те известувам. @stevemila , 2 ivf, NewBorn. со хиперстимулација. Трансфузиолог Тимова. пред ивф имав нормални вредности, 250. thx @eli25
Мила ти ја посакувам цела среќа,со Господ напред,јас цела бременост примав фраксипарин,на почеток и по месец дена ми беа над 2000,а дозата ми беше два пати по 0.4.Потоа постепено се намалија.Имаш високи д димери и од хиперстимулацијата. Одмарај,пиј сурутка во прав обавезно два пати на ден,изо тоник,многу урда и нормално со позитивни мисли Те гушкам
@Momichka ако плодот и бетата растат континуирано, остани сталожена. Плус ја знаете причината за крварењето. Со соодветна терапија ќе ги намалите. Ќе биде се во ред.