Na transfuziona medicina nema termini do sega ne sum ispituvala na drugo mesto ddimeri i hemostaza i strav mi e da ne me vratat so iten upat. Kako se snaogjate vie?
Супер ти е резултатот.Малку само е скратено протромбинското време, ама тоа е незначително.За таа недела во бременоста подобри и не можат да бидатСигурно не би ти дале терапија за ваков резултат.
Девојки што претставуваат димерите и во која недела од бременоста се испитуваат? Кога не не информираат за ништо, мораме сами да се снаоѓаме и читаме по форуми.
Еве сега и за "8ми Септември" за трансфузиологија нема можност матичната да искреира итен упат и сега?Ќе пробам да го најдам докторот па он да ми даде упат.
Јас неможам ни да закажам пошто веќе имам за месец ипол закажано контрола на трансфузиолог и неможам да извадам и лабараториски упат. Дури кога ќе идам на контрола тогаш ќе ме прати он да испитам димери
Мене ми дадоа упат за лабораторија на трансфузиологија и таму се договорив со доктор да ми пише и извештај , тешко се закажуваат термини
Otvaraj sekoj den na moj termin, proveruvaj. Jas taka sabajlevo najdov dva termini i maticnata odma mi zakaza. Obicno sabajle okolu 8 ili 9 pustaat po eden ili dva termini, jas deneska zavrsiv rabota
Фала за во 8ми септември или клиника најде?Ќе одам утре со упатов без број,ќе пробам да го најдам докторот секако требаше да имам контрола по 30 дена...се надевам ќе успеам.Не знам зошто толку комплицираат стварно.