Го имав пишано бројот некоја страна поназад но и да се јавиш нема да ти кажат нишш псебно само да го почекаш решението... И јас кога прашував бидејки не се совпаѓаше сумата но партиципацијата е различна за 70-1250ден а за 35-700ден... за некој ден стига решението па ќе си видиш
Najdov mail na stranata eve se objasnuvame. Cekam da mi pisat koja im e referentnata cena, jas ubavo prasuvam toj mi pratil copy paste od pravilnikot
Мене 966 за 11 фраксапарини.Значи толку е.А 10 не ми признале зашто ми се купени од Ремедика.Премалку е ова
Сметката мене ми беше од амбулантата на Ремедика, претпоставувам тоа е причината што не ми рефундирале.Ти имаш носено од амбуланта или од аптеката на Ремедика?Кај во цела држава не можеме да ги најдеме, па сега не ни ги признаваат уште.
Da ne si imala neso drug problem. Jas stalno imam po nekoja smetka od remedika i mi e priznavana,nema zosto da ne e
Дека од амбуланта ми се купени, затоа изгледа.Сакав од аптека, ама немаше тогаш, а цената е иста.Фискалната ми е баш од Ремедика болницата.Само бараат некоја причина да скратат.
Ок ли се времињата? Гледам едното е малку под граница, а докторката има напишано дека е во склоп со бременост. Димерите мислам дека се добри. 24 недели инаку. Инаку индикација за испитување беше постелката што била позрела за неделите, а бебето е поголемко за 1 недела па треба да испитам и скриен шеќер
Devojki cel den so nervozi. Fraxipirin 0.6 nema nigde vo Strumica. Maz mi zema od 0.3 ke bockam dva pati. Problem e so na uzvestajot imam napisano 30 inekcii, a jas tie 30 ke gi potrosam za 15dena. So znači ako treba da prodolzam da bockam ke treba nov izvestaj, dali ke bide problem za vo fondot. Maticniot kaza kaj nego nee problem ke napise ama dali fondot ke priznae