Mozat da davaat i opstite maticni doktorti ,zakazete si termini pobrzo duri ima.Po forumot procitav deka moze da se zakaze od maticna ama so posebna sifra I80.0.Inaku jas uste maka macam fraxiparin 0.6 nikade nema ,najdov samo clexane od 0,4 i produziv so niv kolku da ne bidam voopsto bez terapija
Со ниедна шифра не можеше, дури ни на ревматологија не може да закаже пишува дека општ матичен не може да закажува.Матичната ми е роднина па затоа и знам и затоа сега ќе си чекам кога ќе ослободат термини.
Јас уште летото бев на трансфузија преку матичен и тој кога ме виде трудна рече не може докторот да ти даде терапија може само да те боцнеме и ми земаа и пари.А мислење не добив ниту пак успеав да стигнам до врата до кај Јани.Мислењата се добиваат од гинекологија а они се консултираат со трансфузиолог.
Dali posle carski rez ste primale kleksani...I dali I pokraj toa ne se namaluvale ddmerite...mi se dvizat okolu 900-1300 ... Dali e opasno ako se prekine so mleksani
За трудници имаат забрана да издаваат изгледа ... но обично за верикозни вени даваа упати до неодамна сега не би знаела што да те советувам
Нека работат подобро општите матични, секогаш зимам упат со I80.0 шифра за варикозни вени, се пуштаат термини редовно, после прв преглед Др. Јани продолжува да ве закажува од месец за месец. Не барајте термини за трудници. Одете со било која дозволива опција.
Не сум бремена јас се породив пред 7 месеци , али ради лупусот барав за да ми закаже али системот не даваше.Работата е кој има среќа ќе стигне да закаже.Пред една година дури и од ревматологија едвај не знам како успеа да закаже докторката за кај Јани.
Тие денови кога лежев таму примав подле тоа требаше да испитам пак ама баталив.Зависи кога си породена одма не можат да спаднат димерите.На некои и 3000 им се после пораѓај па не примаат терапија.Ако имаш мутации консултирај се со лекар.
Јас ќе Испитувам во ели медика, ср. И зависи ли која недела,...Какви се вредностите.. Дај Боже се да е ок.. Не примаш ништо нели? Колку ти беа тебе и која недела?
Znači ima i vo Eli, kolku pari? Samo d dimeri ili i hemostaza? Denes se javiv momentalno nema vo Medika. Vo 21va nedela mi bea okolu 1300.Sega sum 25ta.Bockam Fraxipirin 0.4