Женски освен димерот кои фактори треба да ги испитам? Нема термин на државно, ќе одам на приватно ама докторот не можам да го најдам за да го прашам. Прашав во лабораторија тие ми велат док нека ти напиши список на вредности.
Mene vchera ginekologot mi zakazha na transfuzija za ddimeri i hemostaza. Zar se popunile terminite :/
Можеш и освен димери само активираното парцијално време да го испиташ како најважно во одредување на состојбата со коагулација. Знам дека е скапо на приватно затоа ти го предложив ова а иначе најубаво е сите три да си ги имаш за најдобра процена
Ako na nekoja i treba termin za transfuziologija ima za kecot i dvojkata pushteni se od 20ti do kraj na mesecov.
Zdravo feminki da prasam za pomos vcera na dolniot ves imav 1 kapka krv i denes ginekologot me preprati za brisevi i d dimeri vo krvta denes sum dobro nemam iscedot dali nekoj imal slicno iskustvo primam utrogestan 2 pati na den sum 13 nedela a pred 5 dena ne gi primav sega povtorno pocnav so vaginalni utrogestan dali nekoj znae nesto za mojot slucaj fala vi
Бт има термин дури на 21ви а не сум покриена со ништо ако скраја да е има нешто па не ми се чека до тогаш ќе си ги испитам на приватно знам бааги пари е ама само се да е во ред.
Moite d dimeri 3700.Pred 2 nedeli bea 4360.Bockav od 0.6 Fraxipirin. Denes mi dadoa Fraxipirin 0.4 Nema spas znači....
Немаше освен ако се отворил термин а матичниот ми беше сабајле нема како.. Фала ти сепак ќе ги испитам Костурски утре па ќе ви сликнам резултат
@Natashka1988 , @stevemila , @monik55 фалаааа. Мене јани ми вика на месец и пол до два. Ама некако ми се виде многу, затоа ми требаше ваше искуство. Инаку сум на аспирин и клексан, 25та недела ми беа 930.