Мислам не било исто како што следев наназад од некои членки, дека имале нова цена а рефундирале по стара цена, нека кажи некоја поточно сега, за клексани знам
Јас сум 28 нед. и примам по два клексани и тоа веќе три месеци, инаку сум 59 кг. моментално , така да мислам дека е океј, секако и докторот чим ти рекол така дека треба немај грижа
@Macufceee11 @princess5 @dipsidipsidipsi @Slonce91 Фала ви многу девојки. Ми значи многу вашето мислење. Ќе си ги примам и се надевам дека во брзо време ќе се подобрат протоците
Сега јас да прашам, до кога пиете метилирана фолна? Денес брв за брисеви повторни да видеме до кај сум и прашав бидејќи имам уште неколку апчиња да знам, вика доволно е сега да земам омега 3 и др витамини..
Мислам задолжително се испитуваат д димери само нз точно во која недела, јас си испитав уште пред бременост за мутации морав, бидејќи ми е 2пат
Јас сум 7ми месец, ни мене ништо не ми спомна матичната.. Другата недела сум на контрола и ќе видиме..
Епа супер уште подобро и за тебе, досега е се во ред немаш проблеми во бременост така да нема што да се замараш уживкај си
Мене ми кажа трансфузиологот дека метилфолатот и метилкобаламинот до крај се пијат поради тоа што сум со мутации. Истото и генекологот ми го потврди
И јас сум мила со мутации, денеска вака ми рече битно било за првите месеци, да пијам сеа др витамини..а чудно ми падна ај си викам..а др витамини пијаш нешто освен нив? Незнам што да правам
Пијам плус фемибион 2, магнезиум, калциум, Д3 од 2000 и витамин Ц. Ако ти кажале да не пиеш, не ги пиј. Секако тие се важни во првите три месеци, не верувам дека имаат некое значајно дејство понатаму али ако сакаш прашај си трансфузиолог најубаво, мене Јани Ангеловски така ми пиша во извештајот
Мене и премама ми ги спомна, ама во нив да не има па обична фолна нз, ќе видам наредно кога ќе одам за клексаниве ќе прашам и таму, а за јани читам дека е добар, но не сум од ск па ќе видам секако одаам и на 2ро мислење Фала ти сепак
Јас испитував во почетокот (поради други причини), а кога се префрлив и ги прашав новите матични ми рекоа дека натаму ќе нема потреба.
Мила со слични резултати како твоите со ДД околу 1800 и намалено активирано парцијално време 23.7 јас од вчера сум со по 2 клексана од 0,4 по препорака на Јани Ангеловски.