Само мене ли не ми стига решение туку директ пари? И тоа последниот пат за не цели 3 недели ми пуштија пари.
Zdravo feminki, pomos pri izvestaj od specijalist vo vrska so d dimeri. Maticniot momentalno e otsuten denes, dali nekoj moze da mi pomogne t.e da objasni kade pissuva kolku kleksani da kupam, za da ne ja prekinam terapijata. Fala odnapred na site
Како сум задоцнила денес со клексанов... обично гледам да биде од 7 до 8, до саат време да варирам се надевам не е страшно. Ама денес прв пат заборавив саат и пол покасно ставив
Дали е можно за Мај да ми ги рефундирале,а за март,април сеуште не?Немаат ред или има некаков пропуст?
Јас документи подадов во средина на Април, за нецел месец имав исплата…ама во помал град, можеби и тоа има врска
мене за две недели откако поднесов ми исплатија пари, (за април) дури после ми стигна решението. во скопје
Девојки што мислите за резултатов ? Д-димерите ми се добри само ова активирано парцијално ми е намалено , утре сум на контрола и ке ги види матичната ама до тогаш ако може и ваше мислење
Здраво, нова сум на форумот и сакам за ве замолам за совет.. Бремена сум во 21 недела, па пред две недели проверив д димери кои беа 3200, ми беа препишани14 клексан инекции. Ја примав терапијата. Вчера напревена е пак проверка на д димери кои беа 2800, по препорака на доктор ми ја продолжи терапијата пак со 14 клексани. Дали е возможно толку високи д димери во бременост и зошто толку бавно паѓаат? ...секој совет ми е добредојден !! ако некој знае дури и што е најдобро ( да се движам, да пијам течности..) или ако поминал низ слично вака како мене слободно нека ми каже ...Извинете на долгиот пост, имајте убаво попладне
Другарки, Дали има некаков рок до кога можам да поднесам за рефундација одкако сум завршила со таа тура на клексани? Обично веднаш поднесувам наредниот ден, но деновиве не сум во можност да отидам да понесам...ќе поднесам една недела одкако ги допримив и одкако ги собрав документите.