Здраво, дали некој се разбира за Д - димериве, матичната тек утре ќе можам да ја добијам... Иначе Д димерите (1643) мислам дека се ок 20та недела бременост сум.. ама другите раб не ти разбирам..иначе на ехо се е ок со постелката
Stigna izvestaj, odbiena sum.Na izvestajot imav piseno Kleksan a imav zemeno Fraxipirin. Ovde mi kazaa doktorot da napise so penkalo, stavi potpis i pečat. Ete ne mi priznale, zdravje
Imase clenki ponazad taka pominaa im priznaa, mi se nema sluceno mene taka... ajde zdravje neka se zbie na parite
Дали некој има искустцо, на потврдата од матичната ми пиша дека потврдува 60 клексани кои биле примани во домашни услови наместо да пише во амбуланта. Да не ме вратат ради ова знаете ли?
Незнам што да те советувам (ај утре да проверам како наведувала мојата мат.па да ти пишам) Досега како ти пишувала?
Примав фраксипирини до сега. За некој ден треба да одам на трансфузиологија ама ми вика матичнава термини нема шанса. И сега што да правам?
На потврдата пишува Лицето примаше амп.клексан 0.4 (со генеричко име) од тој до тој датум вкупно ХХ на број ... нема во какви услови
Ги поднесов денес па да видиме што ќе се случи, не се малку 60 клексани да не ми ги прифатат, башка денес нови 70 ми препиша Јани
Да кај црвен крст, до 16 часот на шалтер 3 или 4, може било кој да ти ги однесе, денес мажот ми отиде
Маж ми беше, му рекле дај документите да не се враќаш пак ама приемен печат не ставиле пошо не работел системот па се надевам ќе ги внесат (примат) уредно. А не можел ни да провери за минатиот пат. Има повеќе од месец одкако поднесов.