Feminki do koja nedela primavte inekcii kleksane tie sto se bockaa do kraj?Stanuva zbor za carski pq zatoa prasuvam koga treba da se prekinat?Doktorkata mi veli mozelo 24 h pred poroduvanje no transfuziologot mi velj 10 dena pred poroduvanje da se prekine..sega kogo da slusam?
Јас успеав да фатам термин кај него за на 12ти. Валја не пуштиле термини на негово име а он да не е тука
здраво сакав да ве прашам во воена треба да испитсм димери ама нема термин во упатот дали ќе ме примаат?
Ако е на одмор, а има термин замена те прима, јас така пред некоја година, закажав за него, ме прими кочо..
Девојки дали може да ми кажете дали се ок резултатите? Докторот е на одмор. Инаку имав спонтан пред околу 2 месеци.
И јас се надевам, ако не ќе го бркаш после Јани хихи да ти даде мислење. Јас така ниту имав коментар ниту нешто пишано, па го барав Јани и го молев за мислење и добив иако беше многу лут дека одморот стално на нос му излегувал, имав чуство дека повеќемина сме му дошле така поради истата ситуација. Со среќа
Zdravo feminki, edno prasabje do vas.. posle primeni 28 kleksan inekcii ( prvo bea 3200 primeni 14 klrksana se namalija na 2800, posle toj rezultat pak 14 inekcii) denes zemav rezultati .. se zgilemile na 3770 !! Dali e mozno?!??@. Se bockav ednas na den.. 23 nedela sum od bremenost
Хемостазата како ти е, некое време да не е скратено? Во бременост можат и до 30 000димерите да отидат.
Мене првиот пат ми беа 7950 Примив 28 клексани и ми паднаа на 3200. Продолжив со терапија во наредните 2 месеца а ги проверував на две недели. Некогаш ми се намалуваа некогаш ми се зголемуваа и покрај тоа што цело време се боцкав. Најнизок реултат ми беше 2300. На последната проверка ми беа 3500 се боцкав само 5 дена по 1 и ми рекоа да прекинам со инекциите бидејки може во секој момент да се породам.