Бавно треба. Да се пријавам завршив денес на трансфузија. Ужассс Врие народ, вторник, внатре пекол мириса ужасно, се буткаат преку ред. Еден се најде паметен да им се развика на пензионерите дека бремена па ај као преку ред. После одев по рез. ддимери 1200, аспирин веќе нема, само по 1 клексан. Времињата се подобриле.
Pred da bockate vadete ja od frizeder.Edno 15,20min na sobna temperatura.I vbrizguvajte bavno.Od stranata na rakata.Na mekoto.Ni modrica imam ni nisto em sama se bockam.Stanav profesionalec
Epa vaka ke si citame forumi, koga nema koj ubavo se da ni objasni. Ke ni napisat kleksani I doktorive zavrsile rabota. Poslem nie iljadi prasanja, iljadi odgovori..
6Meseci bockam.I na sekoe kupuvanje od apteka mi kazuvaat u frizider.Valjda znaat poveke od nas.Isto i transfuziologot mi kaza pred da bockam da ja vadam od frizeder na sobna temperarura
И јас не ги чувам во фрижидер. Имам во кујната посебна фиока и држи иста температура цело време. Се надевам не е проблем
Мене во лето во аптека ми рекоа да ги чувам во фрижидер и тоа само во една аптека ми рекоа. Секаде на друго место ми викаа само на собна температура ама откако помина летото.
I na moeto upatsvo isto pisuva da se cuva na temperatura do 25 stepeni.. Sega se bockav pa procitav..
И јас не чувам во фрижидер. Ниту во упатството пишува, ниту во аптека во фрижидер ги чуваат. На собна температура им е таман.