Jas sum kaj Tanja Malinova.Odam bez upat.Taka mi kazs.Da ne se maltretiram.Si odam so izvestajo od prethodniot pat.Ke me najavat na salter i vleguvam.Dodusa, stom me Vidi odma me prima za da ne cekam.Predobra e
@stevemila немаш ни еднаш земено упад? мислам дека за првиот пат земаш упад и потоа е според тремините од трансфузиологот.
Samo prviot pat.Bev kaj Nikolov za upat.Sega veke so meseci ne.Mi kaza dr da se javam koga e na smena i da si odam direkt.Ne zimam nikakov upat so termini.Taka odam.Taa mi pisuva odma upat me bockaat pravo ili mi prepisuva kleksan.Mnogu mi vrsi rabota.Ne dava voopsto da cekam.
благо покачени д димери, 1314 од референтни 320-1290. утре ќе одам кај матичната. и претходно ми беа покачени за 20-30 . Има место за паника? Ф. за хемостаза рез. утре
Ako ne gresam isti nedeli sme.25?Mene mi bea pred dve nedeli 940.Se isplasiv mislev visoki se.Deka se mi bea 430,450.A normalni bile uste malku 7mi ke sme
Јас сун 24 недела. па уште 3 недели и во 7 месец. А тебе ако ти се 940 со овие реф. вредности супер ти се @stevemila сега ми текна ама ти примаше инекции нели?
Teticki eve da azuriram informacija ako nekoj se soocuva so slicna situacija Mesoto i urmite stvarno pomagale Posle 2 nedeli bockanje, bevme povtorno na kontrola i bebe sega super si tezi i so proporcii na site organi kako sto si odgovora so nedelite. Kleksanite gi prodolzivme do 21 den terapija zosto se ispostavi dea navistina pomagaat, i utre sum na transfuziologija za da proverime vrednosti povtorno pa se nadevam deka vaka rodendenski denes kje mi bide poslednata inekcija tesko e na zeskovo da se konzumira meso, no ajde nekako vo grasoce vo lekja i bez leb se jade....
1600 е само проверка/резултати, и мислење од трансфузиолог(ако ти е потребно) 2000 ..значи вкупно 3600 Во Хемолаб истото е 2200
Мајки едно прашање, дедимери дали задолжително се испитуваат, во која недела се врши тоа испитување, и за што поточно се проверува. Гледам имате пишувано на оваа тема, јас еве влегувам во 31 недела а немам ништо такво правено ???
Јас проверувам на месец, месец и пол, ама тоа дека по ин витро во почетокот бев на терапија па почнав контролно да ги правам и ми влезе во навика. Ама тоа самоиницијативно. Инаку следат доктори и ако се намали ниво на плодова вода или се појават лакуни или калцификати на постелка обично тогаш препорачуваат.