http://perinatology.com/Reference/Reference Ranges/D-Dimer.htm Еве линк да си гледаш кои се референтните вредности по тромесечија.
@eli25 не дека има некој посебен застој за клексани - нешто се успорени во фзо. мм денес беше, нема проблем и дур бил таму кликнала вработената да ја одобри исплатата. Ќе си чекав јас.
Веќе некое време ми се здрвува десната нога и во одење и во седење и во лежење и бев на ехо на болница ми рече дека немора да испитувам ништо оти најверојатно ми е нерв или некоја тетива ама на болница кај матичната се немам јавено незнам дали да се јавам да и кажам за да испитам д-димери или немора?
Да го праќам и јас маж ми. Кога ми изгубија документ демек, документите мои дремеле на шалтер. Раководителката средила одма
Јас воопшто не користиам магназиум мислам само тоа што го има во премама.. На своја рака да земам магнезиум или да почекам до 26 ти за со матичната да се консултирам?
Па магнезиумот јас пример го пиев цела бременост, гинеколозите го кажуваат од старт. Е сега ако ти е шуве чекај, ама ништо не штети магнезиумот. Земи си магнезиум директ од 300 мг - мој совет, а ако сакаш прашај си и лекар.
Ќе видам одручек во аптека ќе појдам жешко ми е сега неможам да излезам ако ми е 3 минути аптеката ама жешко е ќе прашам кои се најдобри а да не се штетни
Нема штетни магнезиум. Директ се убави за бременост. Има различна грамажа и мњшани со б комплекс. Од 300 се чисти затоа ти реков тие.
Ќе побарам порано на работа пијав од тие шо се со Б6 и убо ме освежуваа ама и тие не би требало да се штетни оти мене матичната ми рече за гадење за лошење Б6 можиш да се напијаш и за опуштање се ама јас непијав од пусти страв..
Овој пат прв пат повеќе чекам. Претходно се си течеше за 2-2,5 недели. Сега 4та тера. Поарно нека види.
Obicno za kolku vreme dobivate refundirani pari na s-ka? Jas vcera prv pat podnesov vo fond za 28 kleksani, koga otprilika da cekam pari?