Јас п Извини што те гњавам , а каде ти ги запишаа датумите со потпис кога се примени клексаните...до сега на задната страна на рецептата ми ги пишуваа
Нема гајле, на обичен документ напишан во Word од кога до кога е приман клексан от, и печат нејзин и толку
Јас пишав пред некое време дека имам 5 клексани кои ми останаа неискористени и истите ги подарувам. Доколку има некој потреба нека ми пиши. @eli25
Кај нас има клексани од шпанска фирма произведени и чинат 200 денари , бидејќи занемува од оние што ги користиме , планирам да се префрлам на овие...пред недела бев кај Јани и баш прашав дали може да ги користам тие...ми одобри , а и за тие исто рефундираат средтсва
Фала ти мила моја, навистина си хумана, јас најдов 25 клексани, се снабдив за месецов, може на некоја друга ќе и притребаат повеќе во периодов
Да и тоа правев ама моментално ги немам во мене да ви сликнам по телефон ми кажаа дека е се во ред. Фала ти на одговорот ❤️
Другарки , има пуштено термини кај д-р Јани на трансфузиологија за јануари , на кој му треба нека побрза
Во вторникот(37ма недела) димерите качени 3500,а пред 3 недели ми беа 880 и цело време во граница на нормала ми беа.Докторот гинеколг ми даде само 5 фраксипарини да примам од 0.4.Дали да барам друго мислење.Царски закажан за 17.12.2021