Мене и клексаните и фраксипаринот ми ги исплаќат за 3-4 дена одкако ќе ги поднесам. Ама на локално ниво функционира ова рефундација. Прво ми прават исплата и наредниот ден ми стига решение.
Да, на локално е изгледа. Јас во петокот ги поднесов, во понеделникот ми стигна писмо, а вчера парите ми легнаа.
Кукла, може дека Скопје поголем град имаат повеќе барања.Тука кај нас по цел ден се или на пауза или се берат по канцеларии пијат кафиња, па ќе им донесат 5 предмети во неделата, од досада ќе ги завршат. Мм кога оди, најчесто никој нема во канцеларија, само им го остава кесенцето со сите документи на биро, и ќе си го сработат кога ќе се вратат.
Sinoka maz mi kaza vcera pustile pari.Resenie nemam.Tocno mesec pomina.Kukla imav pisano porano tuka,so meseci nemav pari pusteno.Resenija imav za 3 meseci a pari nemase
ФАЛА ТИ ,ПРВПАТ ЌЕ ПОДНЕСУВАМ,ПОСЛЕ БОЦКАЊЕ ОД 30КЛЕКСАНИ ,СЕГА ПРЕД НЕКОЈ ДЕН ПОВТОРНО МИ ПРЕПИШАА 30,ТОА Е ,СЕ ЗА ДОБРО ДА Е
Да ми кажете од каде купувате клексани, од која аптека? И имало различни, со федерче и без ми се чини? Какви ставате кои се подобри/полесни?
Исти игли,нема разлика во ПОЛЕСНИ или ПОТЕШКИ,само обликот,едни се потенки во облик на целиот клексан а другите се подебели,отвараш капаче,испушташ воздух и боцкаш,тоа е,а инаку секаде ги има,јас лично зимам од ЗЕГИН