Потврда од матичен за примени клексани, извештај од специјалист што ти ги препишал клексаните со потпис и печат, фискални, сметкопотврди, копија од трансакциска, копија од лична карта и барање од фзо Мислам дека тоа беше се
Знам дека мака мачите повеќето со покачени димери... јас дека и ковид фатив пред 2-3, недели, па ги проверував... Дали е страшно ако се ниски? Крај на 6ти месец ,- 439 ми беа. Нели е нормално да се качуваат според тромесечие? Со првото у 8ми месец ми беа 1000.
Консултирај се сепак со матичниот ама мислам нема потреба да ги носиш за потпис и печат (веќе си е влезен во систем извештајот на мој термин)
Минус 439? Јас после пораѓај примав уште 14 дена клексан, мерев недела после прекинувањето и ми беа 150. Од 3000 непосредно пред пораѓај, за еден месец на 150. Мене баш ме зачуди..
Немаш потреба од страв...неможеш ништо да направиш ако мислиш на бебе...има слоеви до него, башка иглата е премала
Извини тек сега гледам. И мене ми беше така, па мм одеше до трансфузиологија да му удрат печат и потпис зошто од фзо го вратија
Оф леле секако утре сум на преглед па да одам да ми стават . Ваљда ќе сакаат. Стварно безобразни зошто ни викаат по меил резултатите , кога не ни ги важат вака
Е ајде де и јас исто искоментирав. Не прават проблем на трансфузиологија и не чекаш ич, мм рече само на тој на врата му рекол за потпис и печат, тој му ги зел документите и одма му ги вратил. Минута работа, подолго бараш паркинг искрено
Извини да прашам од прилика за колку време рефундираат да не знаеш? Јас минатата недела прв пат поднесував документи па чисто информативно кога да очекувам
Кога сме веќе кај рефундирање на клексани имам една дилема. Предходниот извештај ми беше со 60 клексани до 03.02 документи поднесов на 04.02. Е сега имам извештај исто за 60 клексани од 24.01 (купив на 04.02 клексани) од кога да почнам да бројам 60, дали од 24.01 или 04.02 за да не дојде до поклопување или нема врска?
Некој тука спомна за отприлика 3 недели. Јас сега првпат ќе поднесувам но и со првата бременост немав застој месец за месец исплаќаа
Дали би ми рефундирале средства за фраксипарини со еден извештај каде не пишува колку треба да примам од 13.01 купени се на 14.01 и друг извештај имам од 17.01 каде пишува колку фраксипарини треба да примам? Да им ги дадам двата извештаи?