По "правила" терминот важи уште 7дена, но зависи од докторот колку ќе те прими, појди утре побарај го мислам ќе ти излезе во пресрет
Ептен се задржале јас првиот пат кога поднесов многу брзо имав исплата. Сега веќе е време за наредни да поднесам. Фала тинза бројот ќе се јавам сега
Не си губете нерви непотребно. Тие стварно немаат увид кога ќе е исплатата. Донесуваат решение и даваат налог до трезор, а кога ќе биде исплатата не зависи од нив.
Zdravo devojki jas sum 22 nedela i pustam kleksan. Ama sega pocnav malku ponastrna vo stomakot da go pustam. Ima li nekoja sto gi pusta malku ponastrna vo stomak na primer edno 5 prsti i malku poveke podaleku od papok. Pozz. Ve molam za iskustva
Не си згрешила ништо, немај гајле, како ќе расте стомакот така се повеќе накај спољерите ќе боцкаш, или ако имаш кој во рака да те боцка.
Незнам тоа дали има врска да мора да е до матка прв пат слушам, секако си се абсорбира во телото. Мене доктор ми кажа слободно нога, рака, јас во стомак неможам одамна од причина мн ми е цврст цел стомак и немам кај да штипнам