Нема проблем, делуваат и така.. Најдобро е прво набор да се направи и да се аплицира под 45 степени ама и така делува.
Да, со набор, само си велам да не не делуваат, да не остануваат во некое друго ткиво, макар што над поткожното е кожата, и ако остане таму ќе се направи топче.
Девојки до која недела се боцкавте во стомак? Јас со првото бебе се боцкав некаде до 17-18 недела во стомак после во рака но сега иде лето и сакам што подолго во стомак за да не ми станат лом рацеве
До 20та недела се боцкав во стомак, сега се боцкам во нога и не ми се прават модринки. Баш тука на крајот кај што имам заокружено.
Девојки хелп, каде наоѓате клексани? Дали се дефицитарни или ги има по аптекиве? Имам време уште некој ден додека одам на уште едно мислење, ама ме интересира дали се наоѓаат, кој треба да ги препише, како оди за рефундација? Фала виии
Клексани многу тешко ако имаш некој познат во некоја аптека па да ти чува најдобро прашај за замена полесно ке наоѓаш, мене ми се препишани од матичен гинеколог а може и од трансфузиолог ке чуваш фискални со сметкопотврди
Клексани до сега не ми де случило да не најдам, ни врски ни бутур. Има и во Зегин , Бети … ако нема доволно проверуваат каде имаат и идеш си ги земаш.
Zdravo na site ,aj ako moze edno prasanje .Dali nekoja od vas ima koristeno Hepaxane 4000 ?Jas sum vo stranstvo i mi gi prepisaa ovi inekcii rekoa namesto Cleksan niv gi davaat tuka . No malku sum skepticna bidejki so kerka mi se bockav Cleksan .Pa ako nekoja od vas gi ima koristrno da mi kaze dali se dobri .
Koga se ispituvaa dimeri i hemostaza dali treba posledniot obrok da bide osum saati pred ispituvanjeto ili nema veze slobodno moze da se jade
Денес бев на контрола кај докторот што ќе ме пораѓа 38 недела сум и ми рече да не примам клексани веќе бидејќи можело да настане проблем за време на пораѓај ама др Јани па ми кажа да примам до крај. Се збунив скрос незнам кого да послушам