Здраво матичната ми е прва смена па дури утре ќе ми каже што како. Ова ми е втора бременост 23+4, со првата немав никаква мака, сега ми рекоа да испитам хемостаза засега не примам никакви лекови освен Аспирин заради миомите за подобра циркулација. Дали може да ми кажете мислење
Само активно парцијално ти е испод граница. Може ќе те остават само на аспирин. Бебе соодветно е за недели?
Jas sum 32-ra nedela i od pocetokot na bremenosta sekoj mesec proveruvam hemostaza i d.dimeri so upat od maticniot ginekolog. Ne znam zosto ti rekol ginekologot deka ne moze da ti dade.
Здраво, може ли да ми кажете дали ми се во ред времињата и д димерите за 34 + 3 недели. Погоре имам постирано слика од авицена кај што пишува дека во трет може да бидат и до 2600, но некаде на форумов прочитав дека до 1750 се максимално дозволени. А за времињата незнам што треба да гледам и дали се различни реф вредности во бременост. Фала однапред
Здраво дали може некој да мк каже мислење за резултатите, докторот ќе ги дури види во четврток. Инаку 27 недела + 2 дена сум
Здраво 12 недела сум само што ми стигнаа резултатите , ама тек утре сум на консултација со лекар . Па според вас дали се океј ?
Здраво женски, ако сака некоја да ми кажа за резултатите дали се океј? 30та недела.. некако ддимерите не знам каква е границата, на клиника е правена анализата Ви благодарам
ddimerite se visoki za 30 nedela vreminjata se dobri, napravi konsultacija so maticen I transfuziolog Dali ti trebaat kleksani
Здраво, може мислење за резултатот. Утре ќе одам на гинеколог но сум нестрплива. Високи се д-димерите? Скоро сум 28ма недела.
Девојки по која цена Ви ги рефундираат клексаните? Денес ми стаса исплата, но не ми се совпаѓа со бројот на клексани.