Epa izgleda i mene mi e od toa sto ne sum fizicki aktivna . Nisto togas od denes sekoj den na staza ke idam moram da gi namalam . Fala ti za odgovorot.
Dokolku mozis I nemas problem dvizis se kolku mozes poveke I voda Po 2 3l I ke vides Kako odma ke imas podobruvanje. Jas ne znam sto ke pravam ne mozam mnogu da se dvizam od ne dvizenje drug problem Ako mi veruvas za nikade ne sum
Dada mozam da se dvizam samo ubavo mi bese doma zalezana i me fati mrza ama dosta e veke se vrakam vo kondicija pak . Uff a na tebe neznam sto da ti kazam. Dokolku ti e zabraneto da se dvizis toa e odmaraj ke se vrakas vo normala posle poragaj a dokolku ne ti e zabraneto navecer koga ke zaladi po nekoe krugce nis naselba napravi cisto da se razdvizis. Ajde ke pomine mora da izdrzime
Клексанот за да делува треба најмалце 20 дена да ги примаш, а тебе ти давале па ти прекинувале па пак ти ги давале играчки за мали деца... Очигледно е дека треба да ги примаш до крај и можеби и после пораѓај.
Која недела се испитуваат д димери?.Матичнава освен обочна крвна слика ништо друго не кажува за испитување
Mislam deka okolu 20 ta nedela ama prasaj si zaso ne davaat na sekoja da ispita d dimeri. Treba da vidi nesto pa da ti rece da ispitas za sekoj slucaj . Mene plodot mi zaostanuvase 1 nedela zatoa mi kaza da ispitam. Sega fala bogu e se okej.
Нема гужва внатре има на паркинг. Ако одиш најкасно до 7 и пол да можеш да се паркираш и после тоа почекај да отворат иако ди со термин не мораш на терминот да одиш можеш и порано.
Zdravo devojki , da prasam dali kaj nekoja bile prodolzeni vreminjata a primala kleksani i aspirin, jas sum so mutacii mi rekoa od pozitiven test da primam, ama sega rezultatot me buni
Здраво со упат од матичен гинеколог се испитуваат димери на трансфузиологија или може и со упат од општ матичен?