Да и јас сум со еден клексан , ми дојде чудно гледам се повисоки вредности а до сега никој не ми искоментирал за нив па ја сама си барам немири
Савајле ми земаа крв за д димери и хемостаза. Ми кажаа кај матичната на маил резултати. Дали да се јавам па ќе ми ги препратат или ќе ми кажат дали е се во ред или не ? Како оди процедурата со матичните?
Извини во кој дел ги има? Јас ја сумнав баш и има само упати што сум земала но не и резултати Инаку @Мариаа. Мојата не ми се јавува морам јас да ја побарам за да прашам
Никако не успеав да се најавам на аплилацијата мое здравје. Штом внесам корисничко име и лозинка ме префрла на услуги.гов.мк Не знам каде грешам со апликацијава Помагајте Едит: баш сега успеав да се логираж денешниот упат воопшто го нема. Има архива на упати и резултати од претходно. Од денес нема ништо
Зависи како си договорена со нив и колку они се одговорни, јас ако не се јавам да им кажам да ги препратат резз, нема шанси они да ме бараат.
Го најдов извештајот,само што го пратиле. Нема мислење гледам,туку само резултативе се. Ај ве молам вие што се разбирате на темава да ми кажете мислење дали се во ред или не. 26та недела сум иначе..
Маил и лозинка ми побара и директ се логира. Претходно пробував 100 пати несакаше никако ме препраќаше цело време на веб страната на услуги.
Јави се на матичниот што ти го е дал упатот треба да ти ги прочита резултатите, да ти ги објасни, кај мене е така и се јавувам и ми ги објаснува секако тоа им е работа, а иначе не се разбирам од вредностите...
Update. Матичната ми рече као протоци се ок,бебе во ред не било многу намалено парцијалното,не требало терапија сега за сега. Димерите биле добри. Вие што имате дипломирано на темава што ме советувате? Да закажувам на трансфузиолог со вакво намалено аптт или?? Ме фати паника да не сепак треба боцкање ...
Под 90степени да е шприцот, стисни помеѓу 2 прсти нежно и боцни. Клексанот ако не се лажам мислам под 45 степени треба, јас сум на фраксипарини така ги аплицирам
Пишав и во генетски мутации. Ве молам за инфо доколку некоја знае дали ќе треба боцкање и откако ќе се породиме. На последниот извештај ми пишува 12 часа пред царски да се прекине и контрола после пораѓај