Devojki, od vcera zavcera zabelezav spusteni veni na leva noga ama denes isto vidov mi se celi so grutki koi i se gledaat a i na dopir se zabelezuvaat epten. Aspirin piev redovno vtornik sum zakazana na transfuziolog. Bolki nemam samo mi stana epten cudno. Ima mesto za panika?
Девојки мислење, за тромбинското? Прв пат ми е под граница, ддмери исти 1 месец, активно парцијално стандард е толку со 1 фраксипарин ама додека чекам од докториве одговор ме фати страв за ова другово што е под
Здравоо, четврток треба да испитувам д-димери прв пат во бременоста па ме интересира да ми кажете доколку знаете дали треба да одам на гладно или нема врска? Дали истиот ден се резултатите или се чека ден, два? Ви благодарам
Нема врска, слободно јади си. Ако се боцкаш на Трансфузиологија на клиника, резултати има истиот ден после 14ч, од кај матичниот можеш да ги земеш.
Сакам да почнам таму да се боцкам , кога сум сама неможам во рака а стомак ми е шубе Ме интересира дали е исто како со во рака...стискаш мевце салце од бутот и бочкаш право под 90 степени или косо?
Да мила, штипни под 90степ боцкаш мене најлесно ми е од сите места што боцкав до сега, немам поткожни топчиња конечно после 7месеци боцкање и само 1 модрица си направив по грешка од брзање. Од напред ќе видиш на интернет има слики за од каде до каде смееш, баш кај што е најдебелкото
Здраво женски, ми стаса резултатот за д димери, 24 недела сум и ми изнесуваат 350.. нели е ова многу ниско?
Здраво, Д димери 1500 во 18 недела? Искуства дали се многу малку - утре дум на преглед. Ви благодарам❤️