Od denot na podavajne na dokumentite ke cekas po dve nedeli resenie doma da stasa,pa posle resenieto dve nedeli pa da legnat na smetka,ova e najbrzo eden mesec,a nekogas mozi i poveke,od iskustvo oti veke 7meseci gi refundiram.
Мислат на нас душички за нова година @meri24 јас решение не сум добила само еднаш поднесов па сега еве втор пат за 3 месеци си поднесов а тогаш ми исплатија рекордно за 10денови
Абе јас ги рефундирав ова последново нешто ги нема обично за 2 недели префрлаа пари па стигаше решението. Зошто ако има проблем шупаците не се јавуваат додека не отидеш таму.
A претходниот пат поднесов документи на 6 септември на 21 имав исплата за 15 дена Затоа и ме зачуди и мене сега кога ми кажа пред нова година дури да очекувам исплата
Што се случи кој реши да слушаш и која недела си , и мене ми се покачени не ко твоите ама 1900 се а сум 25 недела е сега со претходнава бременост на тие димери примав 2 клексани во ден а сега само еден и не сум паметна дали да закажам на приватно на трансфузиолог или што да правам на државно неможам да стигнам до Јани и само се мислам.
Pojdi kaj Jani vo ponedelnik do 13h e vo ambulanta,bez uput samo na konsultacija,samo nema da mozi izvestaj da ti pisi,mene vo 24nedela mi bea 1500 i me ostaj na eden kleksan,a sega na 32 nedela mi bea 2850 i pak me ostaj na eden kleksan Jani.
А како треба да речеме да поминат сите пациенти па ќе ме прими мислам ќе треба да чекам нели, зошто па сум и со скртаен цервикс и неможам ни да стојам јас, не е само еден проблем кај мене.
Девојчиња, примам клексани препишани од мојот инвитро доктор и до сега ги купувам приватно меѓутоа сега сакам да поднесам документи за рефундирање. Може да ми пише некоја девојка што е со инвитро и прима клексани, која е процедурата?
Поднесени 17.11 вчера имав исплата. Дали добивате решение? Мене не ми имаат пратено на стара адреса се водам ама моите живеат таму ќе видеа до сега, околу 50% доаѓа со сите одбитоци...
Не сум добила решение Првата рефундација ми беше за 3 недели, сега поднесов на 6.11 нема уште, демек крај на декември ми рече на шалтер
Девојки дали за рефундација на клексани може да искористам извештај од трансфузиолог од Систина? Немаше термини кај Јани, а требаше со позитивен тест одма да почнам со клексани.